Андреа между духовното и материалното: Певицата с мъдри прозрения за прераждането и хонорарите в чалгата

https://hotarena.net/laifstail/andrea-mejdu-duhovnoto-i-materialnoto-pevicata-s-madri-prozreniia-za-prerajdaneto-i-honorarite-v-chalgata HotArena.net
Андреа между духовното и материалното: Певицата с мъдри прозрения за прераждането и хонорарите в чалгата

Андреа пряко се конкурира по езотеричните въпроси с колежката си Луна, научи HotArena.

Андреа чете специална книга, от която черпи информация и вдъхновение. \"Когато душата влиза в ново тяло и в ново обкръжение, се отваря врата, водеща към възможността за построяване на съдбата на душата. Всичко, което е създадено преди това - и добро, и лошо, се съдържа в тази възможност. Винаги съществува път към спасението\", убедена е певицата.

Тя казва, че душата е това, което Създателят дава на всяко създание в началото, и добавя, че сегашният ни живот е резултат от миналите и причина за нашите бъдещи преживявания. Андреа коментира и  съвсем ежедневни, битови теми - като например дали се вълнува от наближаващите срещи с феновете предвид облекчаващите се мерки.

\"Сега голяма част от заведенията отново се опитват да наберат персонал и са доста трудно положение. Капацитетът на хората ще е ограничен. Единствено изпълнителите, готови да лавират в хонорарите, ще могат да се срещнат с част от вас, които все още да можете да си позволите да излизате. Изпълненията ни по заведенията ще се равняват като заплащане колкото хонорар на един пост в Инстаграм, когато рекламираме. И всеки мой колега ще се съгласи, че това е някак несравнимо поради факта, че музиката е много повече от инфлуенстърстване.  Това ще продължи максимум три месеца, а после от нещата ще се повторят“, казва Андреа.

7 Коментара

Фигаро

преди 2 години

Теодора филосовства с духовното, но постоянно излага телесното в най-пошлата му и фалшива форма на показ. Нещо има голяма граничеща с шизофрения разлика межу това, което казва и това което показва. И не виждам защо трябва да давам пари, за да си мъча сетивата в някое заведение, в което гостува чалгарка от ранга на Теди. Просто мога да си пусна безплатно порно, да му спра звука и да си пусна грачене на ято гарги като музикален фон. Че е горе долу същото.

Коментирай

......па

преди 2 години

Тодорка-Андрешка не знае,че анимационните персонажи нямат души,така че да не си въобразява,че с фотошоп и филтри ще си построи нова съдба.

Коментирай

о

преди 2 години

Та къде видяхте тук нещо за прераждане?

Коментирай

??

преди 2 години

Ох,ооооох..... Помислих дали да коментирам или игнорирам повърхностните лишени от езотерична последователност хаотични "разсъждения" на Теодора?! Но факта,че нейното его е огромно,но за съжаление без покритие ще коментирам. Не зная какво чете,сънува,фантазира Теодора? Не знам дали е хипнотизирана или мисли за хипноза,но това което е написала е глупаво,елементарно и каша замесена от изречения взети от тук и там!! Езотерици,теософи,гностици са създавали литература от векове/който се интересува чете/ Теодора от демонстриране на пошлост,и елементари сигурно не чете.Ако госпожа Луна е нейният учител оставам без коментар!! Теодора,Теодора гледат те,слушат те някой объркани люде и се чудят защо още са в блатото!?

Коментирай

Хъмм

преди 2 години

Явно коментиращите не могат да разберат, че процеса на снимане и след това обработване на снимката е като прераждане за нея!

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

За болният и мозък може да е,но за аудиторията е смешна и жалка.

Коментирай

ами,

преди 2 години

Когато душата на починал човек влиза в ново друго тяло това е прераждане основно според Индуизъм и Будизъм.И няма нищо общо с влизането на чалгарката в анимационното и тяло и виртуалното обкръжение които тя мисли че ще и отворят врата към построяване на нова съдба.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.