Андреа отново избухна с дует! Този път с Otilia, изпълнителката на хита Bilionera

https://hotarena.net/lubopitno/andrea-otnovo-izbuhna-s-duet-tozi-pat-s-otilia-izpalnitelkata-na-hita-bilionera HotArena.net
Андреа отново избухна с дует! Този път с Otilia,  изпълнителката на хита Bilionera

Андреа ще прибави още едно име към имената, с които е направила интернационални сингъли, узна HotArena.

 

След Buppy, Geo Da Silva, Bob Sinclar, Shaggy, Mario Winans, Edward Maya и др. вече и Otilia ще е звезда, с която родната певица е осъществила съвместен музикален проект.

 

23-годишната румънска звезда покори класациите с хита си „Bilionera”, а според българската изпълнителка от „Пайнер“ дуетът им ще постигне подобен успех.

 

Миналата година една песен ме преследваше навсякъде. Кънтеше в съзнанието ми, когато заспивах, посрещаше и утрото с мен! Bilionera се оказа знак от съдбата, а аз винаги се вслушвам в нея! Днес този знак се материализира в потенциален хит, между мен и Otilia, който ще преследва навсякъде, всеки от вас!“, написа Андреа в Instagram.


Нищо чудно и догодина блондинката да грабне поредния си международен музикален приз, подобно на тази - в която се сдоби от Big Apple Music Awards.

12 Коментара

ANDREA THE BEST FOREVER !!!

преди 8 години

Е нека за един месец ще ви видя за кого ще викате, че е номер едно дали Преслава дали Галена и дали Андреа ! Наред Андреа покажи им, която е най-добрата от всички ! Браво Кралице !

Коментирай

Хах

преди 8 години

Хахахах Не обиждай Преслава и Галена като ги сравняваш с тази некадърна певачка Тодарка! Кралица е на плеюбека и силикона!

Коментирай

Хах

преди 8 години

Хаха Всяка дума в тази статия крещи РЕКЛАМА, ПЛАТЕНА СТАТИЯ,НЕКЯДЙРНА ПЕВИЦА! ХАХА ЩЕ ПАДНА С ТОДОРКА И СМЕШНАТА И СТАТИЯ!

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Най-бездарната и лишена от всякакъв вкус в цялата история на по фолка е именно Теодора или така применувала се -Андреа. Няма глас Тодорке, не можеш да пееш, а това че правиш диети с този и онзи не те прави певица и нито ще пропееш. тези изкуствено платени награди и нагласени от Опулев (знаем къде ти дадоха тази награда в Хамбург, където подвизава ебача ти. на този свят , ако не става с пари , става с много пари и връзки. Но, най-голямата награда на теб ти се изплъзва и едва ли ще я видиш някой ден- брак и деца. С това сигурно Опулев компенсира, та ти замазва очите с някакви никому ненужни наградки. Ти ще си оставаш травестита Тодорка , най-бездарната "певица".

Коментирай

ШМАТКИ

преди 8 години

Защо не отидеш да кажеш това в очите на Кубрат а?!Предполагам,защото знаеш,че ако ти плесне един шамар ще си устанеш опулен за цял живот!

Коментирай

!!!

преди 8 години

Андреа ще си остане най-добрата винаги номер едно !!! А ти и такива ХЕЙТЪРИ като теб винаги ще бъдат никой и нищо !!!Само ще лаят като кучета !!!

Коментирай

sure

преди 8 години

Тодорка никога не е била и не може да бъде № 1 поради простата причина, че не може да пее и няма глас. И това което грачи, то е фалшива и минава през компютър за обработка и с компютърна обработка дори, пак фалшиво се чува и не пее, а вие. Тя е и ще си остане най-бездарната певица на Пайнер. Видя се и онзи нейния палячо , колко и до къде му простират възможностите. Щеше да смачка Кличко, то беха фанфари, то беха закани до небето. какво стана напрви го шаш беш пред цял свят сам си приказва на ригна и подскача, като кенгуро на един крак. само, че с носилка не го изнесоха накрая. Путьо Опулев. Сега ще дундурка на Тодорка яловата п*утка!

Коментирай

Smarter

преди 8 години

Хахахх смея се на такива малоумници като коментиралата 2 коментара под мен че Андреа била някоя си и тези които не я харесват никога нямало да бъдат някой ха ха това че малоумната ти тиква мисли че да си някой означава да си известен с това че си гадже на боксьор , разголена винаги и бездарна означава,че си плиткоумна и злобна.

Коментирай

Бездарна и вулгарна

преди 8 години

Бездарна, с вулгарно проститутско излъчване и винаги оголени силикони и пълна липса на стил и класа, с вечно зейнала като руба уста и празен тъп поглед (съвсем същото важи и за дружката й Николета). Отврат. С Никлозета не стават за нищо, освен за някой треторазряден порно филм. Явно не й стига акъла да разбере, че освен показване на силикон се иска и ум да имаш.

Коментирай

gn

преди 8 години

Андреа била е и ще бъде №1!!! И да умрете от яд няма да промените това !!!

Коментирай

Ооооо да , направо си умрех , като прочетох коментара ти и си поръчах саркофага за след 100 години даже ха ха аааа

преди 8 години

Тодорка само в сънищата си може да мечтае да бъде №1. Там онези хиени с гласища , като Преси, Галка, Деси, Ивана, Глори, Мария и..... на последната дупка на кавала е нашата Тодорка заспала. xa xa xa Пародия на певица! За класа и стил е оперирана от тези качества... :)

Коментирай

преди 8 години

До това красиво момиче Теодора изглежда като травестит.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.