Андреа разкри какво е правила в клиниката в Истанбул (Вижте новите й корекции)

https://hotarena.net/laifstail/andrea-razkri-kakvo-e-pravila-v-klinikata-v-istanbul HotArena.net
Андреа разкри какво е правила в клиниката в Истанбул (Вижте новите й корекции)

С нов чифт гърди се сдоби Андреа. Певицата, която упорито кри какво точно й се случва в Истанбул, призна: „Да си доктор не е само да бъдеш професионалист, но и да си чудесен като човек. Късметлийка съм, че имах възможността да се срещна с д-р Онур и да бъда под неговата грижа. Благодарение на него се чувствам в безопасност\", написа Андреа и пусна снимка от клиниката.

 

Оказва се, че докторът е добре познат пластичен хирург сред родната хайлайф сцена. Андреа твърди, че се е доверила на един от най-добрите хирурзи, специалист в уголемяването на гърди. Тя отдавна има проблеми с имплантите си, които трябваше да подмени още преди години. Бюстът й беше увиснал и имаше нужда от повдигане и смяна на имплантите с нови и по-добри.

 

Турчинът е отговорен за гърдите и на редица българки, като сред последните му изваяни бюстове е този на Моника Валериева. Плеймейтката е много близка приятелка с Андреа и именно тя я насочила към истанбулската клиника. Моника е една от най-редовните клиентки на пластичния хирург, при него тя си прави освен гърди и бразилско дупе плюс липосукция.

 

„Процедурата мина много добре и се чувствам отлично\", споделя бившата половинка на Кубрат Пулев. В последните години Андреа често отнасяше критика от феновете си заради визията й, което пък принуждаваше изпълнителката да използва програми за обработка на снимките, които споделя в мрежата.

 

Самата Андреа е разкривала, че й силиконовите и импланти са вече на повече от десет години и имат нужда от поддръжка. Колко кубика е натикала този път в пазвата си, певицата така й не разкрива. В следващите няколко седмици Андреа ще остане в Истанбул и ще ходи на контролни прегледи. „Нищо лошо не ми се е случило, добре съм!\", отговори Андреа пред „България Днес“.

9 Коментара

Лекувай си главата

преди 3 години

Да беше отишла при доктор специалист да и оправи изкуфялата глава ! То звездоманията си е болестно състояние , особено на нашите ширини. Избива им на параноя и комплексарщина в големи дози.и без връзка с реалния свят.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

На Теди бих и препоръчал да махнте първо всички чаркове по нея, да отиде в друга държава, където не я познават. Да си намери нормална работа и да си намери нормален мъж, който да е далеч от тези среди. Да закрие инстаграма и да си деинсталира фотошопа, който както видяхме не веднъж не може да ползва. Да си роди едно две деца и да си гледа живота. Може би и много часове разговори при специалисти по душевни проблеми и трябват. И ако започне сега, след 5-10 години ще е пушка.

Коментирай

ами,

преди 3 години

И с нови гумени цици пак ще си същата хухавела с анимирана разголена визия набутваща в интернет пространството посредствеността си.Също като близката и приятелка Моника.

Коментирай

о

преди 3 години

Емануела, Мария, Златка Райкова, Николена Лозанова, Емилия, Джулияна Гани и общо взето всички използващи гумени протези, колкото повече остаряват, толкова повече комплексите ги изяждат и се чудят как да отвлекат вниманието от лицето с по-гигантско виме. Току-виж спрели да ги възприемат като секс-обекти, защото те се идентифицират и възприемат изцяло през този образ и биха загубили идентичност. В другите държави успелите жени - напротив, намаляват имплантите си, даже по-уверените в себе си направо ги вадят, защото вече са изпълнили функцията си, направили са ги популярни, но вече са се сдобили и с други неща в живота и градят имидж на по-сериозни жени, а нашите - точно обратното. Пълна селяния. А тази, горката, няма какво да я спаси. Другите вече имат семейства, деца.. Тя още само за циците си се тревожи и мисли, та да привлича внимание с вид на евтина треторазрядна порно-актриса, където очевидно всъщност са и най-големите й аспирации, но е намерила начин да се подвизава като такава докато уж действа като "певица".

Коментирай

о

преди 3 години

уж действа като "певица".

Коментирай

?? До "0"

преди 3 години

Поздравявам Ви за коментара !!

Коментирай

?? До "Фигаро"

преди 3 години

Харесвам коментара Ви !! Написан е добронамерено.,но за мен тази персона и редица други като нея са загубена кауза. Техният живот е проекция на собствените им илюзии,комплекси,противоречия м/у фантазии и реалност. Те ще бъдат все по-гротески с годините когато остаряват. Живи карикатури .

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

Имаше нужда да си оправи циците - не стига, че силиконът ѝ е беше мнооого стар, ами и от заиграването с килограмите последните 7-8 години, увисна много грозно. На късмет да са ѝ, със здраве да си ги ползва.

Коментирай

е

преди 3 години

Нали именно преди 3 дена писахте, че НЕ Е там точно за гърди, а ЯСНО се вижда че е в стая за неонатални грижи и най-вероятно бъдещо ин витро. Само глупости и губене на време, честно. Ама така е, като се ползва лесното - instagram на хората, а не се плаща и влага в реални папараци.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.