Андреа стана част от най-скандалния епизод на „Смени жената“

04 Май 2017, 12:31


Двойката мъже Вили и Маури са заедно от 12 години и наричат дома си „Къщата на щастието“ и не пестят изричането на думата „любов“.

 

 

В снощния епизод на „Смени жената“ станя ясно, както каза и един от продуцентите на реалити шоуто - Иван Христов – и двамата доказаха, че могат да бъдат хем гейове, хем истински мъже.

 

 

Съставът на другото семейство – Стоянови, не е знаел предварително, че от другата страна на размяната ще стои двойка с обратни сексуални наклонности. „Ако предупредим семейството какво да очаква, ще се лишим от най-истинските емоции“, споделиха още Христов и Ники Николов в интервю преди излъчването на серията в сутрешния блок на БТВ. И се оказаха прави.

 

 

Докато Ивона приема радушно и подхожда с разбиране към новия си „съпруг“ Маури, то Владислав реагира агресивно, след като вижда Вили да стои на дивана му. Децата на сем. Стоянови също му се нахвърлят, но след обаждането на фолк певицата Андреа, която бе показана и в началото на епизода, дъщерите се разплакаха заради своето, както и за още по-грубото отношение на своя баща към Вили. Изпълнителката заяви, че те сами ще видят, че всички хора са еднакви, че с Кубрат много уважават блондина и че след като го опознаят, ще разберат, че той е добър човек.

 

 

Геят Вили би по точки Ивона в домакинството и се оказа много по-педантичен по отношения на чистотата вкъщи.

 

 

Освен, че снощният епизод бе най-скандалният до сега от поредицата „Смени жената“, Иван споделя, че и снимачният процес е бил доста тежък. На редакторите се е паднала най-сложната задача, а снимките през цялото време са били на кантар и в готовност да бъдат прекратени. Най-вероятно поради това, че Владислав на няколко пъти бе готов да връхлети на Вили, за да го набие.

 

 

Ако сте изпуснали снощния емоционален епизод на „Смени жената“, не е късно да си наваксате. Определено има доста поуки за извличане.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kuku
преди 5 години
-3
Ама разбира се, наливайте в главите на децата за гейове и лесбита, да почват са им подражават веднага!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени