Андреа: Ваня Костова прилича на баба ми

2834
15 Ноември 2018, 11:00


Много ме е страх, когато остарея, да не започна да се излагам и да правя нелепи обиди към по-млади момичета с цел да ги унижа.

 

Когато напредна в годините си, се надявам силно да бъда пример за подражание не само с действията си, но и с постъпките. Разумът не идва с годините, очевидно се раждаме с него. Ако съм защитила Ваня Костова, то е, защото в нея видях и припознах бабата, която ме е отгледала и която ми липсва всеки ден.

 

Лошо е, че именно аз трябва да говоря за уважението, което трябва да имаме към по-възрастните. Но определено това е въпрос на възпитание!“.

 

Това заяви Андреа, узна HotArena. Да се чуди човек дали това не е хаплив отговор на думите на Мира Добрева, писа „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 2 години
0
Андреа в случая е права!Трябва уважение към по-възрастните хора,но айде де....Ваня Костова на която свалям шапка като изпълнител,просто си е родена с лош характер!Това не зависи от годините!Познавам интелигентни,мили и лъчезарни хора на по 90 и.........Познавам и млади хора на по 30 и които са ужасни,хапливи и злобни!Всичко идва от възпитанието и до някъде от гена!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени