Андреа втрещи последователите си: Пребиха ме! Скачаха върху мен, докато не спрях да дишам!

07 Януари 2022, 10:01


Андреа е била подложена на физически и психически тормоз. Емоционалното признание направи фолк певицата, като думите й са по повод пребитото момче в столичния квартал Лагера, видя HotArena.

На разпространените в социалните мрежи кадри се вижда как група от десетина момчета и момичета бият  свой връстник, като преди това го повалят на земята, подиграват му се и му нанасят тежки травми.

"Току-що изгледах въпросното клипче! На него се виждат група комплексирани подрастващи, на които боят от няколко човека върху едно беззащитно момче им дава някаква илюзия, че са “велики”, че са “силни”.

Замислих се в какви семейства живеят тези деца. На какво ли ги учат родителите им ? Дали изобщо в главите им има дори и малка нотка на усещане за морал, за разликата между добро и лошо ? Когато бях малка, може би в 5-ти клас, аз също изживях нещо подобно. Група момчета от училище, поради факта, че много ме харесваха, решиха да изразят “любовта” си. Като ме заринаха под снега и скачаха върху дробовете ми, докато не спрях да дишам за няколко секунди. Тогава бях само 5 клас и не вярвах в правната система. Мислех си, че може би това е нормално, докато баща ми не разбра и отиде в училището. Където свика цялото училищно съсловие от директорката до учителите, защото това се случи в самото училище. Разбира се те не чувстваха никаква вина. Докато след една година, една от приятелките ми не влезе в болница с комоцио от удар, който беше насочен към мен, но аз умело продължавах да се защитавам. Защото на това ме научи системата! Че си сам! Че всеки си мълчи! А сега Ви питам, ще си мълчите ли ? Същите тези деца след като не получат правосъдие, ще продължат! За тях насилието ще бъде нещо нормално! Ще го изразяват и не само върху хора, но и върху животни! Утре някой от тях ще реши, че е ок да убиваш.. Защото правосъдие няма! Има само сеир! Ако сме нормална държава, всички въпросни “побойничета”, виждам, че някои се вживяваха в боксьори. Щяха сега да са изправени пред съда! Преди седмица един човек мина през едно куче, ей така за кеф.. Питам какво стана с този човек ? В какво се превърнахме ? Имаме ли общество изобщо или всички сте в Instagram и TikTok и търсите сеира ? Нямам какво да кажа, защото вече нямам думи! Нищо не се е променило от времето когато бях дете ! Нямаме напредък като нация, като държава и най-лошото като хора!"


Николета Лозанова също изрази възмущението си в социалните мрежи:

"Не вируси и пандемии, а насилието, при това публично и очевадно адмирирано от мнозина свидетели, е бича на нашето време! Потресена, ужасена и отвратена са слаби думи да опишат емоциите, които бушуват в мен след видяното. Може би от позицията на майка на момиче, най-силно осъждам поведението на тази жалка съвременна "червена шапчица", която сериозно си проси да бъде изядена от "вълчо" - призовавам органите на реда да се самосезират, а медиите да не правят сензация от подобно социално падение! Тези твари никога няма да изплуват от дъното, не заслужават и свободата, с която злоупотребяват!".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!
Преди 1 година
-1
I eto pak heit ! Tuk temata ne e Nikoleta ,jalki heitari,a nasilieto... v sluchaia I dvete sa pravi tai kato osajdat otvratitelnata sluchka
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
r166
Преди 1 година
0
Не разбрах смисъла на третото изречение, започващо с "Най-разпространените в социалните мрежи..."
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А,
Преди 1 година
-5
Андрешка и Ни'клозета в какви семейства са расли та толкова се мразят и се префасонират с пластични операции и си веят голотийте в интернет в пространството.Такива като тях наред с чалгата също допринасят за разюзданото поведение на подрастващите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Андреа
Преди 1 година
-5
И други си ги веят...а вас яд ли ви е?


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени