Андреа записа пияна клипа към новата си песен! Мъсти на Кобрата с брутален текст за изневери, побоища и обиди

https://hotarena.net/laifstail/andrea-zapisa-piiana-klipa-kam-novata-si-pesen-masti-na-kobrata-s-brutalen-tekst-za-izneveri-poboishta-i-obidi HotArena.net
Андреа записа пияна клипа към новата си песен! Мъсти на Кобрата с брутален текст за изневери, побоища и обиди

\"Колко дни след теб събирах си душата вече спрях да броя. Докато на други чупеше леглата, счупи в мене любовта.\"

Жестоката обида, която Кобрата нанася на Андреа, вдъхнови певицата да направи първия си хит от години насам. Парчето, което носи името „Егоист“, е посветено на бившата изгора на певицата. Кубрат Пулев успя да накърни достойнството й с десетки  изневери в рамките на 13-годишната им връзка, за което самата тя пее в хита. Сега Андреа си отмъщава.

\"Малко поисках ти, но ти си егоист, заспиваш ли пред съвестта си чист?\". Продължава да лее Андреа. Бившата половинка на Кобрата определя проекта като много емоционален.

\"Случи се в период от живота ми, в който изгубих себе си и накрая отново се преоткрих. Много исках да направим нещо повече от клип! Моментни състояния на любов, страст, падение. Заложихме повече на актьорска игра и се надявам да не ви изплашим! Всичко е изкуство и изкуството е в мен!\",  пише Андреа под видеото в социалните мрежи. Недвусмисления текст разкрива огорчението, което певицата преживява след краха на отношенията й с Пулев.

Последните месеци тя пусна няколко чуждоезични парчета. Дългоочакваната песен се откроява освен с личен текст и със страстното видео. А в него участие взима британският модел Джошуа Джийсън. Двамата нажежават страстите пред камерата. На няколко кадъра във видеото си личат драскотини и синини по тялото на певицата, с което тя отново намеква се упражнявана сила върху нея.  Андрея призна,  че на снимките на „Егоист“  е пияна. Явно за да разпусна и да премахне напрежението, Теди удря няколко чашки. За по-малко от денонощие песента събира над 100 хиляди гледания и се очаква  скоро да измести Криско и Галена от първата позиция във видео платформата ютуб,  пише „България Днес“.

Ето и скандалния текст:

Колко дни след теб събирах си душата

вече спрях да броя.
Докато на други чупеше леглата,
счупи се в мене любовта.

Малко поисках ти, но ти си егоист,

егоист, заспиваш ли пред съвестта си чист?

Всяка ти дето я обичаш,

ку*ва после я наричаш,
сърцето ми да е зарядно
писна ми и стана гадно.
В ръцете да ти бъда глина,
смачкана ти бях любима,
боли сърцето, вместо него,
в тебе има болно его.

За тебе любовта е да не се прибираш

седмици у дома,
тъкмо се изправя и ме нокаутираш
с лъжа нова в гърба.

Малко поисках ти, но ти си егоист,

егоист, заспиваш ли пред съвестта си чист?

Всяка ти дето я обичаш,

ку*ва после я наричаш,
сърцето ми да е зарядно
писна ми и стана гадно.
В ръцете да ти бъда глина,
смачкана ти бях любима,
боли сърцето, вместо него,
в тебе има болно его.

 

28 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Клипът беше абсолютно стандартен с много софт порнография, пластична хирургия и неестествен фотошоп. Трябва да измисли нещо ново, да завърти някой клип гола с много мъже, жени, фикалии и урина. А какво стана с физиономията ѝ, нали Кобрата (той само това и може) я беше полирал?

Коментирай

George1

преди 3 години

Андрея ,по куха лейка от тебе няма. Колкото по скоро влезеш в психиатрията толкова по добре за теб.

Коментирай

D

преди 3 години

Kakvo izkustvo be andrea kakuv artist. Imashe vsichki shansove da izkarash pesen koiato da stane hit tochno sega ama kato ne stava, ne stava

Коментирай

до Фигаро

преди 3 години

Боклук вземи се скрии и спри да плюеш хората!!! Ти си много нещастен и злобен човек, който явно няма за какво да живее и кой да го обича! Но като говориш гнусотии няма да привлечеш любов в живота си разбери! Ти си обречен!!!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Според мен само ти плюеш мен и ръсиш обиди без повод. Бъди смирен, жела ти здраве и щастие.

Коментирай

до Фигаро

преди 3 години

Каквото повикало това се обадило! Пълен нещастник си и си го изкарваш на всичко и всички! Нито си щастлив, нито си успял! Ако имаш и малки копеленца за отглеждане явно и те не те правят щастлив! А уж за такъв се имаш и се изживяваш като еталон за подражание и си позволяваш да определяш какво да правят хората и как да се държат! Отрепка нещастна! :DDDDD

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Андреа, спри да си правиш клиповете и снимките с фотошоп, спри с този Кубрат всеки ден- сега и текст за него написала, то не бяха полицейски, че снимки, че постове, че новата му жена....Ама че се загубила, та се преоткрила. Казах ти и и преди- замини за чужбина, за рязка смяна на обстановката, намери си нов мъж, който ще те харесва без да се фотошопираш, работи, създай семейство и бъди истински щастлива. Време е! Забрави за тези селфита, нацупени джуки, надупвания в басейни, полуголи снимки и се радвай на живота с някой свестен мъж. А ако пък толкова ти се прави музика, не прави по 1 песен на 5 години, а бъди постоянна и разкарай фотошопа от живота си!

Коментирай

Вероника

преди 3 години

А защо винаги говориш за фекалии и урина, сериозно те питам?

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Странно, говориш някакви свободни съчинения за мен и същевременно бъшваш толкова много злоба и жлъч... Да не би да си се описала теб?

Коментирай

до Фигаро

преди 3 години

:DDDD аз съм бълвала жлъч?! Ти не се ли чуваш какво говориш или си нещо шизофреник???? Той/Тя си излива злобата и завистта по успели и красиви жени, аз съм сипела жлъч!!! Като си толкова успял и щастлив, трай си и се радвай!!! Недей да злословиш срещу талантливи и красиви хора!!! Ти никога няма да бъдеш такъв.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Ами защото се занимавам с животновъдсто на едър рогат добитък и мога да им продам почти за без пари.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Къде ги видя тези красиви успели жени? Айде за външния вид може да поспорим, но успехът къде е? Според мен, ако някога го е имало, той е останал в дълбоката им младост на тези женици и те с голотии, карантии, побоща, изкуствени и фотошопирани бутове, задници, цици и устни по всякакъв начин отчаяно се опитват да превлекат внимание върху себе си.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Андрешка е само една псично болна жена.Родителите и не разбирам какво чакат та не и помогнат да спре да се излага в публичното пространство.Никой не се интересува от чалгарската и драма та да прави и простафелски песньовки и пошли клипчета от нея.

Коментирай

Вероника

преди 3 години

Ок. Интересни мисли имаш.... За момент си представих Андрея в твоя сюжет...надали някой би си пуснал такъв клип, дори и да бъде направен.

Коментирай

?

преди 3 години

Къде видя красива и успяла жена? Аз виждам една застаряваща дебелана, която обича да си замазва снимките с фотошоп и да се прави на друг човек. Да не говорим, че е психично болна! До болка скучна и бездарна - това е Тодора.

Коментирай

Абе фигаро

преди 3 години

Що само обиждаш хората! Всички са стари и дебели! Нещо ти хлапа дъската! Само гадости бълваш! Почти под всеки твой коментар се караш и обиждаш! Явно е диагноза! А и не ме търси правопис! Че , и в това си жалко същество!

Коментирай

Селест

преди 3 години

Браво Андреа! Така се прави! Покажи му на тоя какво е изпуснал!!! Класата си е класа! След всичко преживяно сега заслужава да намери истинска любов каквато заслужава, а не такъв боклук като Кубрат! Той горко ще се кае, че я е изтървал!!! Друга толкова добря няма да намери!!! А относно Тоя цървул фигаро - ясно е, че е комплексиран и неудовлетворен от собствения си мизерен животец, окаян боклук, който злобее , че никога жена като Андреа не би му обърнала внимание, дори да беше последния мъж на света!!! Плюе и по Райна и по всички класни и красиви жени!!! Типичния български комплексар.

Коментирай

Я се скрий в някой ров и недей да се показваш повече!

преди 3 години

Всички плюят по дебелото фотошоп недоразумение Андреа! Тя друго не заслужава, защото е трагична в опитите си да се прави на голямата работа. Голям е само преправеният и задник. Дебилното ти мнение изобщо не ме вълнува, не съм фенка на евтини, застаряващи проститутки, които могат само да си показват висналите силикони и намазаните с кит муцуни! Щом за теб това е класа, то ти си достойна за съжаление.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Аз теб да те обиждам? Тогава защо ме нападаш на лична основа? А пиша под повечето статии едно и също нещо, защото статиите засягат един и същи проблем. Отчаяни лелки, обрулени от времето се опитват по ефин пошъл и неадекватвн за възрастта им начин да превлекат внимание.... А за правописа, не сме в БАН.

Коментирай

:)))

преди 3 години

Тази психарка сега до края на живота си ще натрапва чалгарската си "драма".А никой не му дреме.

Коментирай

До мърлата по-долу

преди 3 години

Ей мършо, такива като тебе са срам за жените!!! Такъв език ще държиш на някой мъж, евентуално ако изобщо се намери кой да се прежали да те вземе, ясно ли ти е!!!Как не те е срам да риташ паднал човек бе! След начина, по който тоя постъпи с нея, заслужава само и единствено линч!! Ти си такъв боклук , пожелавам ти същото да те сполети и по-лошо дори, та да видиш какво значи страдание!!!

Коментирай

Жалка си в падението си, “драга”.

преди 3 години

Горкичката, ти наистина не си наред с главата. Като гледам си и доста злобна и ограничена, щом си позволяваш да кълнеш хората заради това, че имат мнение, различно от твоето. Няма как да падна на нивото ти - прекалено ниско си се позиционирала. За сетен път доказваш, че не си достойна за нищо друго, освен съжаление. Дерзай!

Коментирай

Антония

преди 3 години

Както някой каза, не знам какво чакат родителите й - положението определено има нужда от медицинска намеса. Текстът е пълен провал, а можеше просто да каже на някой талантлив текстописец какво да включи.

Коментирай

Жалка си ти нещастнице злобна и долна

преди 3 години

Щом можеш да кажеш такива гадости за друга жена, преживяла такива страшни неща!!! Наистина от сърце ти пожелавам същите страдания!! Урод си ти, не жена!!!

Коментирай

!

преди 3 години

Тук единственият жалък урод си ти. Не спираш да го доказваш с всеки свой коментар. Няма как да се засегна от поредната злобна и куха като гадулка последователка на долнопробни певачки, търсещи внимание с евтини драми и разголени снимки.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Това долу може да е самата Тодора. Тя злоба не пести.

Коментирай

Селест

преди 3 години

Ей злобил, ако си прехапеш езика ще се отровиш! Не може да слагаш всички под общ знаменател тъпачке!!! Стой си в клоаката и си злобей колкото искаш, но няма да раздаваш определения на хора, които стоят над теб, ясно ли ти е мършо недоклатена! Ако трябва прочети го няколко пъти та да стоплиш, виждам че си бая тъпа и ограничена!!!

Коментирай

До Селест а.к.а Тъпата дебела свиня Тодора

преди 3 години

Хаххахаххахаххахаххахахахахахахаа ПО-ТЪПА И ЗЛОБНА ОТ ТЕБ НЯМА, МИС ПИГИ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.