Андрей Арнаудов за щурите си младежки години: Бях класическо софийско копеленце, изневерявах на жените до мен

05 Юни 2022, 15:00


Конкретната причина за скоропостижния развод на Андрей Арнаудов със сръбкинята Даниела Янков най-сетне излезе наяве след повече от 10 години мълчание. Тв продуцентът не крие, че вината за разпадането на брака му е негова. „Развеждаме се. Не се разбираме, а вече не се и обичаме”, призна Андрей през 2010 г., когато се разбра, че двойката вече не е семейство, но отказа да издаде повече подробности за разпада на брака си.

 

„На Даниела аз й предложих да се оженим, а въобще не бях готов за семейство. С нея не бяхме живели заедно, преди да се оженим тя идваше в България или аз ходех в Белград за 2-3 дни в седмицата. Бях твърде инфантилен в личен план до раздялата ни, но след това чувствах голяма вина, че съм я подхлъзнал. Когато реши да си тръгне, аз не исках да я спирам, прекалено много я бях наранил, не постъпих честно. Тя беше много качествен човек и не заслужаваше това. И досега чувствам вина” – призна едва наскоро продуцентът.

Екранната половинка на Иван не крие, че той е виновникът за разпада на първия си брак. Андрей и Даниела се ожениха през есента на 2009 г. в родината на блондинката. Още преди сватбата сръбкинята сподели, че й е много трудно да свикне с черния хумор и големите количества алкохол, които са неизменна част от живота на Андрей и неговите приятели. Припомняме, че двамата се запознаха в Белград, където популярното у нас екранно дуо продуцираше няколко предавания за тамошната телевизия „Фокс”. След сватбата, Даниела стана водеща в съботното шоу на Иван и Андрей по Нова телевизия – „Станция Нова”, където заедно с половинката на Иван - Вихра, водеше рубриката „Отчаяни съпруги”.

„В раздялата ми с Даниела бяхме напълно дипломатични, но пресата изобщо не беше  - трябваше 100 пъти да се натърти, че тя си е тръгнала, просто защото съм голяма свиня. Вината за раздялата наистина беше в мен, аз нямам проблем с егото си да го призная, но детайлите предпочитам да запазя за себе си. Дори и по-сериозни издания и журналисти се занимаваха с нашия развод. Мен в България ме разнасяха като дроб сарма. Сега не бих приел някакви писания така тежко, но тогава това допълнително ме потискаше. Истината е, че по онова време изобщо не бях готов за семейство, а на всичко отгоре в същия момент всичко, което с Иван бяхме градили 10 години, пред очите ни се разпадаше и затова бях още по-мнителен. Подигравах ни се за шоуто, за работата ни, подиграваха ни се за личния живот” – споделя с болка синът на най-големия български хоров диригент Васил Арнаудов.

Краткият си брачен живот в България Даниела сравнява със сън, от който внезапно се е събудила. Вместо да развява брачните си скандали и евентуално обиди, които са си разменили с Андрей, бившата му жена деликатно обяснява, че в деня, в който студеният поглед на бившия любим я разстроил, тя зверски катастрофирала и едва не загинала.

„Този ден не бях яла нищо, бързах да тръгна за Белград, имам ниско кръвно, валеше, причерня ми и загубих контрол над колата... За няколко секунди трябваше да реша дали да вляза в дълбоката канавка отстрани или да се блъсна в една стена. Избрах стената. Колата беше тотално смачкана. Но на мен ми нямаше абсолютно нищо освен стреса и синините по тялото... Точно в този ден видях студения поглед на Андрей” – обясни в едно от малкото си интервюта Даниела Янков. Красивата блондинка е доста ранима, а според слуховете сръбкинята е опитала да се самоубие и катастрофата изобщо не е била случайна.

Столични клюкари твърдят, че блондинката е спипала Андрей в изневяра в семейния апартамент с нейна близка приятелка. В жълтата преса тогава се твърди, че Даниела прави опит да се самоубие чрез автомобилната катастрофа. Драмата се разиграва на 16 май 2010 г., когато тя се прибира изненадващо от Белград в софийското им жилище. Даниела навярно е усещала, че семейният апартамент се обитава от друга жена и устройва изненада на Андрей – блондинката не го информира, че се прибира ден по-рано от Сърбия. Тя всяка седмица пътувала до родния Белград и се прибирала в сряда или четвъртък според графика на тв шоуто „Отчаяни съпруги”, което водеше с Вихра.

Сръбкинята влиза за последно в семейното им жилище в София и се натъква на кошмарна гледка – мъжът й Андрей пие сутрешно кафе и фреш с една от най-добрите й приятелки. Шокът бил толкова голям, че тя и до днес не може да си спомни какво е направила освен това, че на секундата напуснала жилището. Час по-късно се блъска с колата си на път за Белград в близост до българо-сръбската граница на Калотина. Катастрофата е тежка и сякаш е предизвикана умишлено от Даниела – автомобилът буквално се врязва с висока скорост в скалите от дясната страна извън пътното платно. Възможно е и причината да се крие в това, че блондинката е била много разтроена от гледката, която е видяла в семейния си дом.

Стройната блондинка и до днес отрича пред приятелките си, че е опитала да се самоубие. Тя е откарана в болницата в сръбския Димитровград с множество синини и натъртвания. Лекарите и полицаите, съставили протокола за катастрофата, се досещат, че сръбкинята е опитала да сложи край на живота си, когато тя със сълзи на очи и отчаян глас моли докторите да излъжат мъжа й Андрей, че е напуснала лечебницата.

Продуцентът на „Фермата” научава за катастрофата от Яна – близка приятелка на Даниела, на която тя се обажда след удара в скалите. Тя я моли да я вземе и откара от Димитровград до Белград. Дружката й тръгва спешно, но не спазва обещанието си и се обажда на Андрей и на Вихра.

В крайна сметка Даниела е убедена от Вихра да се върне в София и блондинката нощува в дома на Иван и Вихра, а на следващия ден в София идват приятели от Сърбия, за да я приберат. Даниела не желае да се види с Андрей, за да чуе обясненията му, среща се единствено със свекърва си Илиана. И до днес Андрей и заподозряната в изневярата твърдят, че този ден тя просто се отбила в дома на екранната половинка на Иван – да, между тях вече хвърчали флуиди, но тя настоявала Арнаудов да намери начин да съобщи на Даниела за деликатната ситуация.

„Бях доста сериозен женкар. В по-младите ми години любопитството и емоцията ме караха да търся нови и нови любовни преживявания. И се възползвах на 100% от факта, че с компромисната ми външност момичетата ме харесваха. Никога не съм се опитвал да впечатлявам с пари” – признава продуцентът на „Фермата”, който не крие, че е имал много проблеми със сериозните си приятелки заради липса на моногамия.

Андрей признава, че е имал много еднодневни секс афери, но сериозните му приятелки са няколко на брой, всичките известни на медиите.

„Между 2001 и 2006 г. беше период на брутално безгрижни години. Аз се занимавах главно с това да се опитам да спя с колкото се може повече момичета в София, което много лошо съвпадаше с факта, че в част от тези периоди имах гаджета. И първото, и второто момиче, с които имах по-дълга връзка тогава, не бяха никак доволни от този факт. А тъй като бях по-малък, бях и аматьор в тези любовни игри и често се случваше да ме хващат. Днес, когато си спомням тези моменти, честно казано, не мога да твърдя, че се гордея с това, което съм правил, но не се и срамувам. Бяхме много млади, имахме много енергия. На двете ми сериозни приятелки от онова време не ми остава нищо друго, освен да се извиня... пак. Мисля, че са ми простили, защото поддържаме чисто приятелски отношения и до днес” – признава  тв продуцентът в биографичната книга им книга с Иван „Братя по сърце”.

Едното му гадже е красивата Надя Иванова, позната повече просто като Надя от „Елит“, с която двамата бяха голяма любов. „С Надя бяхме заедно две години. Тя е много готина и бяхме голяма любов, но аз продължавах да правя много отклонения. Бяхме много млади, аз бях класическо софийско копеленце, което мислеше, че всичко му е позволено. На нея й идваше в повече и ми отмъщаваше много болезнено. И накрая, от много хитрост, аз страдах дълго, когато тя най-логично след всичко преживяно реши да ме остави. Останахме приятели и даже работим заедно” – откровен е Андрей.

Тв продуцентът не крие, че след развода си с Даниела е имал 2-годишна връзка с танцьорката Маргарита Будинова, като тогава очаквал, че вече е готов за сериозни отношения, но уви, не се получило. „Не знаех какво е да бъда партньор в пълния смисъл на думата. В края на тази връзка се чувствах за първи път жертва” – не крие Арнаудов. След танцьорката, Андрей се хвърля в обятията на Бориса Тютюнджиева, но с нея е било по-скоро безгрижна и купонджийска връзка, не е имал очаквания за семейство и брак.

След това на хоризонта се появява Емануела Толева. Отношенията им се развиват доста бързо, двамата заживяват заедно малко след началото на връзката им, следва сватба и бебе. Днес продуцентът не крие, че е щастлив в личния си живот, намерил в точната жена за себе си, плануват второ дете и вече семейството му е приоритет, а бройкането на жени е останало много далеч в миналото, пише "Уикенд".

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
джейк
преди 2 месеца
0
добре, че са толкова прости та има на кой и това недоразумение да изневерява
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
-1
Толева единствена се съгласи да му роди дете на този неприятник.Ще го търпи заради луксозния живот който и осигурява.Анрешко беше млад софийски дрисльо пиянде,сега е дърт лигав посерко.Формата им ''Фермата''удря дъното по простотии,и показава точно какви са Иван и Андрей.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди 2 месеца
0
винаги се е виждало какво представляват тези мамини синчета с крадени пари и държанките които се увъртат покрай тях. Жалка картинка.
хехе
преди 2 месеца
-1
той и сега си е същият, но поостарял и без тази енергия. И той като иван си е намерил сгодна женица и си мислят колко са еволюирали...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 2 месеца
-1
Знаем, че беше класическо софийско копеленце, видно беше. Не е сключил брак с Толева, която обаче му даде син! Егати благодарността и отношението. Тя разбира се, че ще си мълчи и трае, защото от малки са искали да се уредят в тези среди.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 2 месеца
0
Сестра и същата.Намърда се до друг неприятник с пари-Борко Чучков.Иначе и двете са като дръглести черни комили.Анорексички.
Uhu
преди 2 месеца
-1
Той избива някакви комплекси вероятно.Толевите са от грозна по- грозна,но е ок ако се разбират.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бивш алкохолик и бивш похотливец има ли….?
преди 2 месеца
-1
Питам за едни приятели, не че нещо…..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 месеца
-1
Вълкът козината мени, но нравът никога. По думите му цял живот все мисли, че най-накрая е готов за връзка /сякаш пък някой го ръчка и задължава насила да е във връзка/, а се оказва, че никога на е. Така че най-вероятно и този път също не е. На тия години няма тепърва да се цивилизова и опитоми. Такива като него "се кротват" едва когато вече за нищо не стават - т.е. нито външно вече приличат на нещо, нито са им останали хормони вече и тестостерона значително е намалял от възрастта и вече са на фаза проблеми с простатата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Точно…
преди 2 месеца
-2
хората от тоя тип…..дори и физически да не изневеряват , което е съмнително, в мислите си са много нечистоплътни хора. А и Тюлева, кат’ я гледам , би си стояла даже и да и изневерят !


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени