Андрей печели „Игри на волята”

14 Ноември 2021, 19:00


Андрей Гридин печели третия сезон на риалитито „Игри на волята”, издадоха пред „Уикенд” източници от продукцията. Снимките на шоуто приключиха отдавна, а победителят отново е решен на арената, а не чрез зрителски вот.

Финалната битка се е провела преди месеци, като вече е ясно кой е спечелил сумата от 100 000 лева. Това е 32-годишният емигрант от Казахстан, твърдят информаторите ни. Факт е, че той се представя и най-добре в следващите, още неизлъчени, епизоди на състезанието. Въпреки че е сред най-успелите ултрамаратонци ски-бегачи на страната си, която представя на Олимпийските игри в Сочи, Андрей твърди, че е напуснал родината, защото не му харесвали „игрите и машинациите в спорта и как се ръководи той“ в Казахстан. В България, в общи линии, му харесвало повече.

В началото на предаването Андрей бе мълчалив и предпочиташе да слуша и наблюдава отколкото да говори. Казваше, че делата на арената са по-важни, отколкото приказките на масата. В последно време стана малко по-разговорлив, но често поведението му остава неразбрано от неговите съотборници.

Преди известно време Георги Рабухчиев от отбора на „Приключенците” разкри, че шоуто ще бъде спечелено от жена. Мъжагата призна пред родния фитнес влогър Георги Шишков, че може да отнесе глоба от 30 000 лева заради това, че разкрива кой е победителят. В началото всички се вързаха на Рабухчиев и взеха думите му за чиста монета, но всъщност най-вероятно това е била умела стратегия и той е искал да заблуди зрителите и феновете на предаването. „Трябва да е луд, че да издаде кой печели. От продукцията могат да го глобят повече от солено и няма да може да им се издължи години наред”, коментираха други участници.

През 2019 г. Добрин спечели първия сезон на „Игри на волята”. Тогава зрителският вот определи големия победител, който грабна голямата награда от 200 000 лв. Вторият сезон на шоуто вече беше с нови правила и награда. Победителят се решаваше на арената, а не от зрителите, а премията бе наполовина намалена – 100 000 лева, каквато е и досега.

Мениджърът клинични изпитвания победи в миналогодишния сезон на риалитито. Тази година правилата са същите, каквото бяха предния сезон и най-вероятно Андрей ще си тръгне с голямата награда.

Както „Уикенд” писа, рейтингът на „Игри на волята” тази година е рекордно висок. Предаването най-после успя да надвие конкурента си „Фермата”, който регистрира един от най-слабите си сезони. Под въпрос е дали догодина шоуто изобщо ще върви в ефира на Би Ти Ви.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ай сиктер
преди 8 месеца
0
Игрите се подбират така,че в 99.99% във всички игри/а и на финала/да спечели този който реши тЪпарев.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени