Андрей с двоен рожден ден

577
10 Юни 2021, 12:32


Тази година телевизионният продуцент Андрей Арнаудов, ще отбележи цели два пъти  рождения си ден. Първият от тях бе в Рим, където продуцентът е с половинка си Емануела.

 

Двамата прекараха кратка ваканция в любимия си град и днес се връщат в България. За изненада на всички техни приятели обаче, шумно парти не е планирано. Андрей ще отбележи своя празник на 12 юни, като лектор и водещ на първото голямо събитие на платформата Bulgaria Wants You.

 

Заедно с Иван Христов, те са организатори на най-големия работодателски форум. Очаква се няколко стотин души да се включат в събитието "Кариера и живот - защо в България?". Регистрациите вече са изчерпани, а желаещите да посетят форума, могат да проверяват на място, дали това е възможно.

 

Събитието ще бъде целодневно и лектори на него ще са успели и реализирали се личности като проф.Георги Бърдаров, Николай Василев, Анна Цолова и др. На сцената ще бъдат и мениджъри на водещи компании като Андрей Давчев, Димитър Караиванов, Дарин Маджаров, Светлин Наков, Геновева Христова, Иван Георгиев и Евгени Борисов. Цялата програма на форума можете на видите в официалната фейсбук страница на Bulgaria Wants You.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени