Андрей Слабаков и Ернестина Шинова не спират да се карат

3347
12 Март 2017, 18:00


Шантавото и артистично семейство Андрей Слабаков и Ернестина Шинова всяка седмица е на крачка от развода, научи HotArena.


Актьорите непрекъснато се дърлят един с друг за щяло и нещяло, а страстните им натури не позволяват да си премълчават и най-малките дефекти в характера на партньора. Всичко това обаче изглежда не е причина наистина да се разделят и вече повече от 30 години са неизменно един до друг във всякакви трудни моменти. 

 
Бракът им обаче е далеч от всякаква скучна представа за семеен живот. Двамата са изключително темпераментни и не крият, че често стигат до такива разправии, при които е чудо, че още са останали заедно. Любовта им обаче изглежда успява да устои на всякакви изпитания. 


„Ние се разделяме с него всеки понеделник. Даже често се случва някой ден да искам съвсем откровено да се разведа с него. Това обикновено продължава по няколко минути и след това напълно забравям за конфликта, който сме имали и какво го е предизвикало”, през смях издава Шинова. 


Каква е формулата толкова години да са заедно въпреки конфликтите си, отговаря Андрей. Според него двамата се обичат толкова много, че различията им нямат власт над това. Караниците стигат до там, че да повдигнат градуса в отношенията им, да ги разпалят, за да не угасват както в други семейства, които с времето попадат в плен на рутината и скуката. 


„Двамата мислим в една и съща посока, това ни държи заедно. Е, разбира се, и крайно личните неща”, издава своята визия Андрей. 


Съпругата му пък е убедена, че близостта им е не само заради интимните им преживявания, но и заради дълбокото им приятелство. То започнало много преди да станат гаджета, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени