Анелия: Искам мъж, ама няма!

https://hotarena.net/az-jenata/aneliia-iskam-maj-ama-niama HotArena.net
Анелия: Искам мъж, ама няма!
„Искам мъж живота си но го няма, за съжаление. Нормален човек съм и копнея за това“, споделя фолк певицата Анелия, в чиято спалня от година и половина е вечна тишина.

„Отдала съм се на духовни практики в тая пандемия и на дъщеря си Ивон. Дразнят ме писанията, че съм й позволила да си направи корекции. Това е лудост и изобщо не е вярно, напълно естествено си е детето“, обясни певицата.

5 Коментара

Кристина

преди 3 години

"Нормален човек сАм"...... Хотарена откога сЪм е сАм.... ваша грешка или грешка на Анелия.... не че не бягате в един коловоз де....

Коментирай

баста на чалгата

преди 3 години

Ако беше нормална нямаше да виеш чалга и да си с този,с онзи богаташки синковец.Щеше да изучиш нормална професия,щеше да си нормална жена,щеше да имаш нормален мъж.

Коментирай

Пепа

преди 3 години

Щом четеш този сайт и ти не бягаш в друг "коловоз" и сигурно си много грозна.

Коментирай

Кристина до Пепа

преди 3 години

Пепа, името Ви издава много за Вас и произхода Ви! А по отношение на сайта, посещавам го, за да се забавлявам на нивото на БГ елита, както и на някои коментари! Хубав ден Ви желая и бъдете щастлива!

Коментирай

Ивон

преди 3 години

Как лъже тая овцаа.То от километри си личат надутите джуки на онова същество.И какво толкова й се е отдала?? Оная е в такава възраст,че сигурно и телефона не й вдига!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.