Анелия загатна за гаджето

05 Юни 2022, 11:07


Анелия не удържа дълго, без да загатне за новата си любов. Близо месец след като призна, че има мъж до себе си, певицата пак напомни колко е щастлива в личен план. Анелия, която бе сред участниците в последния сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода”, сподели в инстаграм снимка, за която с любимия й са преплели пръсти.

Изпълнителката е доста лаконична в коментара си, което не е изненада. Певицата сложи многоточие и червено сърчице към снимката, колкото да е ясно, че държи ръката на мистериозния си любим. Съвсем очаквано последваха благопожелания за щастие от приятели и почитатели. „В момента, в който срещнах моята половинка, оставих дома си за миг. В момента дъщеря ми живее тук, а ние понякога идваме при нея. Но оставих дома си за секунда, защото смятам, че любовта е най-важното нещо”, сподели Анелия през април колко бързо се е решила да напусне палата си в покрайнините на София. Тя описа мъжа до себе си като прекрасен човек, който има добра душа и много я подкрепя. Похвали го още, че е грижовен, което за нея е важно.

С тези признания Анелия определено изненада всички, тъй като доскоро бе известна в бранша като работохолик и перфекционист. Любовта явно я е променила, защото откакто срещна мъжа, с когото е, певицата вече смята, че е важно да има баланс между работата, семейството, приятелите и личното време. През годините Анелия се отказала от лично време и платила висока цена, за да е това, което е днес. Вече смята, че това не е правилно: „Осъзнаваш, че човек е важно да има всичко – не трябва само работата”. Въпреки професионалните си успехи, обичта на феновете си и радостта да живее в просторен палат, Анелия призна, че всичко това не изключва самотата. Затова и напуснала дома си, без колебание. „Защото любовта е най-важното нещо”, смята Анелия днес.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени