Английски богаташ ухажва Елена Йончева в Брюксел

https://hotarena.net/laifstail/angliiski-bogatash-uhajva-elena-ioncheva-v-briuksel HotArena.net
Английски богаташ ухажва Елена Йончева в Брюксел

Евродепутатката Елена Йончева няма да се върне повече в България, пише „България Днес“, позовавайки се на информация от неин близък.

В момента журналистката е ухажвана от богат англичанин, който не е безразличен към таланта й да провокира. \"Първоначално бяха колеги, след това приятели, излизаха заедно, а той продължава да иска нещо повече. Дали са интимно близки, още не знае\" твърди човек от компанията на евродепутатката.

58-годишната блондинка се грижи сама за единственото си дете което е на шест. Тя се раздели с бащата на момчето, архитектът Пламен, който живее в друга жена в България и рядко вижда сина си Тео.

Отсега е ясно, че Елена Йончева Пчелина няма да бъде издигната отново за евродепутат, но това не я притеснява. Пред близки тя споделя, че няма намерение да се връща в България след края на този Европейски парламент, а ще си търси работа в Брюксел, където едва ли ще е толкова трудно за нея.

4 Коментара

ами,

преди 1 година

Това беше целта на ''занятие''както казва народа.Двамата с серГей изработиха Корнелия да я прати евродепутат.У нас колото и да лаеше по медии английски богаташ нямаше да я забележи.

Коментирай

Тони

преди 1 година

Караконджул . ... Нека някой го преведе на богатия инглишмен.... Смях във вселената

Коментирай

Грозен теавестит

преди 1 година

Един глупак се излъга на наебе тоз грозил и сега сама си гледа чавето!Тъпа риба лайнарка

Коментирай

ами,

преди 1 година

Едва ли е заченала по естествен път на 52 години.А и детето/да е живо и здраво/изобщо не прилича на архитекта Плам ен.Та като нищо чудно да е забременяла инвитро от скандинавски донор.Пламен е бил само параван,както тя беше на Станишев.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.