Ани Цолова не може да прости предателството на Виктор Николаев

1591
06 Февруари 2020, 13:00


Ани Цолова, която от около 2 години е извън ефира, все още не може да преодолее краха в отношенията си с дългогодишния й ефирен партньор Виктор Николаев, узна HotArena. 


В едно от последните си интервюта бившата журналистка, която понастоящем се издържа, провеждайки обучения за публична реч, не крие, че е била силно огорчена от своя колега. Цолова е категорична, че дори да получи предложение да се върне в ТВ ефира, надали ще приеме, особено след като се е убедила, че не може да разчита дори на хора, които е смятала за близки. 


Най-трудният й момент бил когато Виктор започнал да се държи резервирано с нея и не я подкрепил след като я отстранили от сутрешния блок на Нова ТВ. "За съжаление реалността е такава. Ако си на гребена на вълната, всички са до теб. Ако имаш нужда от помощ - малцина се отзовават.", коментира с тъга Цолова. И добавя: "Имаше приятели (единици), с които се разделихме Но верните останаха. Преминахме още един тест. И мога във всеки един момент  да им се обадя и да кажа: "Помощ". И няма да има много думи".


Въпреки това бившата ТВ водеща твърди, че не е изпаднала в депресивно състояние, защото веднага след напускането на Нова се е захванала със собствен проект. "Новото ми амплоа ме завъртя веднага, може би затова нямах време за депресия", коментира Ани, пише Ретро. 


"Нямам усещане за падане. Беше тест за издигане. Знам, че на някого може да му прозвучи претенциозно, но беше тест за това доколко ми е важно да ме дават по телевизията. Било наркотик, било магия. Да, но когато е истинско", допълва тя. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Susan Mile
преди 3 месеца
0
СВЪРЖЕТЕ СЕ ДР. САКА ЗА МОЩЕН МАГАЗИН, ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ВАШИЯТ ЛЮБОВНИК ВЪЗМОЖНОСТ КАК ДОЛГО СЕ РАЗКРИХТЕ ИЛИ КОЙТО МОЖЕ ДА БЪДЕ СЕГА, Д-Р САКА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА ВИ ВЪРНЕТЕ В рамките на 24 часа, ТОЙ КАТО МИ ПОМОГНЕ, ТОВА МЪЖЪТ Е ПРЕМНО МОЩЕН И ЧЕСТЕН КОНТАКТ Д-р SAKA на WhatsApp или Viber Chat: +27634201775 и имейл: sakasolutiontemple@gmail.com. Казвам се Сюзън Майл, споделям свидетелството си, този човек е истински и мощен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени