Ани Хоанг колекционира запалки

21 Март 2022, 16:07


Неочаквано, но факт: атрактивната попфолк певица и половинка на режисьора Люси Иларионов - Ани Хоанг, събира... запалки, узна HotArena.


Без да се чувства голям колекционер, през последните 10 години тя носи от всички кътчета по света най-разнообразни "огънчета за цигари". "Всъщност, откакто сме заедно с Люси и често пътуваме по света. Аз имам един порок и това е пушенето, винаги влизам в малките магазинчета за сувенири, откъдето купувам различни запалки. Имам над 100 запалки в различна форма - шоколадче, пистолет, червило... Всякакви! Много са сладки и им се радвам!", казва Ани.


Тъй като обича да си похапва шоколад, още като дете сексапилната певица с виетнамски корени събирала играчки от шоколадовите яйца, които оформили богата колекция, но с времето се разпиляла. Освен това като малка се увличала по ароматизирани листчета, които се продавали преди години. В училище децата си ги разменяли, за да попълнят колекциите си.


Що се отнася до дамските аксесоари, тя няма слабост към тях, но обича хубавите обувки, които обаче не колекционира, а и не знае броя им: "Деля ги на спортни, с токчета, на равна подметка...", и уточнява, че общият им брой никак не е малък. Тъй като е сантиментална, половинката на Люси къта вкъщи някои дрехи и предмети, които по някакъв начин й напомнят за определено преживяване в даден момент: "Те са ми изключително скъпи емоционално. Първото ми явяване като малка да пея на сцена беше в предаването, което всички вкъщи следяхме с интерес - "Кой е по-, по-, най-" по БНТ. В него победителите си избираха една играчка. И когато аз се явих и спечелих, си взех една говореща кукла, която още пазя. Тя ми е много ценна, има изключителна сантиментална стойност за мен като спомен за първата ми награда от първата ми изява на сцена като малка. Още я пазя заедно с предмети и тоалети, свързани с кариерата ми. Не ги нося, но са безценни като спомени и ми е трудно да се разделя с тях още."


Люси Иларинов - режисьорът, който заснема едни от най-атрактивните видеа в музикалния бранш, и спътник в живота на Ани, разказва, че неговото първо хоби като дете са били пластмасови играчки животни: "Бяха мънички - мечки, жирафи, делфини... На по-късен етап започнах да колекционирам марки, а сбирката стана доста внушителна. Пазя я и сега. Имам доста стари марки, по на половин век. Прибрал съм ги на скришно място и скоро не съм отварял албумите. Веднъж ги показах на Ани, а тя остана много изненадана от това мое увлечение отпреди години. В днешно време вече не се изпращат писма с марки, всичко е по имейл и някак си филателизмът замря напълно", меланхолично допълва той.


В издирването на хубави и редки марки първи помощник бил баща му, който ги поръчвал от различни места, купували се цели серии. Така в албумите се озовали големи тематични сбирки по изкуствата и история, които Люси особено цени: "Много харесвам тези с картините от Лувъра, Третяковската галерия, а също със старинни кораби и каравели от различни държави. Любими са ми и едни с най-разнообразни колелета", не крие възхищението си от тяхната красота режисьорът.


Години по-късно, вече като студент в НАТФИЗ в класа на Крикор Азарян и Тодор Колев, Люси се увлича от магията на киното. Затова и започва да събира филми на оригинални DVD-та. "Колекцията ми е от много отдавна и през годините редовно я попълвах", разказва за страстта си. "Става дума за игрални филми на оригинални DVD-та, в кутии с обложки. Към момента имам над 300 филма", уточнява с гордост. "Аз съм страшен почитател на седмото изкуство, обожавам да ходя и на кино, но през последната година и половина заради пандемията не съм влизал в киносалон. И съм страшно разочарован, че почти всички кина ги закриха. Направиха страхотни зали и в един момент нещо се случи и вече ги няма", не крие съжалението си.


Тъй като и двамата с Ани са домошари, често гледат филми по телевизията, но се оказва, че повечето от тях вече са изгледани на DVD-та от сбирката. В жанрово отношение е голям фен на приключенските ленти от предишни епохи, но също и на екшъните, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
СЕРА ИМ НА ГРОБА НА ТИЯ ДВАМАТА ГНУСАРИ
преди 2 месеца
0
СУШИТО И СВИНЯТА МАЗНИ ЛАЙНА НЕЩАСТНИ СЕРА ИМ НА ГРОБОВЕТЕ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени