Ани Салич живее в сглобяем контейнер на село (Снимки)

7163
01 Април 2021, 13:08


Ани Салич се сдобила с апетитен парцел в с. Рударци още по време на брака си с ТВ продуцента Бранко Салич, с когото са разделени от няколко години.

Въпреки че можели да си построят многоетажна вила, двамата постъпили иновативно и заложили на сглобяема къща контейнер от американски тип, които по онова време не бяха толкова актуални по нашите ширини. Те са по-ниско бюджетен вариант от строителството. Цените им започват 40-50 хиляди лева. След развода журналистката избрала да остане да обитава вилата в Рударци с двете си деца.


До ден днешен живее там и всеки ден пътува до работното си място в Нова телевизия по 30 40 минути в едната посока. Главоболията с трафика обаче не могат да заменят селското спокойствие от което има нужда Салич.

Зад къщата се издига планински склон, а отпред има лятна веранда и двор, в който журналистката отглежда цветя, храсти и райграс. Обзавеждането вътре е семпло. Кухнята е съвсем стандартна, за отоплението водещата разчита на камина на дърва. Соларен панел събира слънчевите лъчи и подсигурява топла вода на семейството,  пише „Ретро“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ебаани
преди 2 месеца
-9
Кой и топли леглото, кой и чеше вълната?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
-4
Много практично.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 месеца
-5
Ани, вземи Лео от няколко статии по-надолу да му убиеш депресията.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени