Ани Салич се оплака: Сама си гледам децата, карам таратайка и нямам любовник

14 Юли 2019, 18:00


След тежкия си развода водещата на новините по Нова телевизия Ани Салич сама отглежда двете си деца Лазар и Хана, а бившият й съпруг явно не помага в грижите по тях. Ани се дразнела на слуховете, че взема огромна заплата, има куп имоти и кара кола за 100 000 лв.

„Карам таратайка, произведена през 2011 г., работя всеки божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща на новини. Плащам си данъците, грижа се сама за децата си и нямам никакви богати любовници”, оплака се от слуховете по свой адрес Салич.

Наскоро 50-годишната водеща се разделила с последния мъж в живота си и трудно преживявала раздялата. За него се знаеше само, че не е популярно лице, но работи в една от големите банки в международно участие. Салич вече нямала търпение да излезе в отпуска, за да си почине от напрежението на работата и личните неудачи. Журналистката споделила пред колегите си, че ще почива на красивите и девствени гръцки плажове. В чия компания обаче ще бъде, не казвала, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Aз не съм ани салич
преди 3 години
-3
Аз не вземам 5 цифрена заплата като тебе , не ламтя по банкери и не се оплаквам тук-разведена съм навреме, а ти до откат си стоя при твоя БРАНКО, Е, бранковице , всеки рано или късно си яде лука,аз моя го изядох
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АМИ
преди 3 години
-3
ами имай си любовник-кой ти пречи ,всяка уважаваща себе си жена не стои сама , аз също сама съм си отгледала сама децата при това без таратайка и без да съм популярна ,и аз ходя 35 години на работа без да съм виждала девствените плажове
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
преди 3 години
-1
Не, не се е оплакала, а е споделила! Много хора живеят по същият начин - работят, карат стари коли и сами си гледат децата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени