Ани Салич в траур (Трагедия разтърси семейството на водещата)

1640
29 Октомври 2020, 14:00


Ани Салич е в траур след внезапната смърт на своята свекърва, узна HotArena.


Майката на бившия й мъж Бранко е починала преди дни, а за кончината й съобщи самият тв продуцент в своя фейсбук профил. От публикацията му става ясно, че възрастната жена се е споминала на 86-годишна възраст, а сърбинът тежко изживява личната си загуба. Макар с бившата си с съпруга след развода да са в обтегнати отношения, тя му изказа съболезнования, отново в социалните мрежи. "Бог да й душа прости, беше блага и силна жена. Светъл й път към другия живот", пише Ани за своята свекърва. 


От думите й обаче не става ясно дали е присъствала лично на погребението, за да окаже подкрепа на бащата на децата си, с когото не са заедно повече от 3 години. Докато двамата все още бяха щастливо семейство, Салич неведнъж е споделяла, че родителите на Бранко се отнасят към нея чудесно и е изключително топло приета от тях. Отношенията с неговата родителка били като между майка и дъщеря и нямало характерните дрязги, които обикновено съпътстват битието на снахи и свекърви. 


Именно майката на бившия мъж на новинарката застава до нея в един от най-трудните моменти в живота й изобщо, когато невежи сръбски сръбски лекари едва не убиват неродения все още син на журналистката. През 1999 година, току що навлязла в четвъртия месец на своята първа бременност, популярната водеща постъпила по спешност и с усложнения в болница в Белград. Тогава Ани получила сериозен кръвоизлив и дори загубила съзнание. 


Тогава неотлъчно до нея била нейната свекърва, която треперила и за живота на снаха си, и за живота на неродения си внук, пише Ретро. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени