Ани Владимирова: Любовта дебне отвсякъде

1713
01 Юни 2019, 18:32


Според психолога Ани Владимирова, един от най-сложните въпроси днес е - Как да намерим и задържим любовта? Тя бе един от лекторите на безплатната лекция на ДНК в Пловдив, които обединяват все повече млади хора, които искат да разберат как биха могли да се развиват и същевременно да създадат щастливо семейство, видя HotArena


Ето какво сподели тя:


„В нашия кабинет непрекъснато влизат много красиви млади момичета и казват: „Няма мъже“. Постоянно влизат и много хубави и свестни млади момчета и казват: „Няма жени“. Ако можех да ги събера на едно място, всичко щеше да е идеално. Но любовта дебне отвсякъде. Да вземем за пример млада жена, много лъчезарна и усмихната, с прекрасно кариерно развитие, която не може да си намери мъж, защото те се страхуват, че не могат да я настигнат като развитие. Не смеят да я заговорят дори, особено да я поканят на среща. Ние я подготвяме да разшири периметъра си, да бъде по-приятелски настроена и какво ли не… И накрая млад мъж я спира на улицата, без въобще да знае каква е, кани я на кафе, сядат, говорят си 24 часа и сега са семейство.


Още интересни истории от практиката на Ани Владимирова, може да чуете на 5 юни във Варна, когато ще се проведе третата безплатна лекция на ДНК. Това ще се случи в Икономически университет, зала „Аула“, от 18:00 часа, вход – СВОБОДЕН. Всеки, който посети лекцията на място, ще получи индивидуална карта за безплатен достъп до платформата на психолога. В нея има поредица от онлайн тестове, които лично Ани Владимирова ще анализира.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени