Аня Пенчева карала над 20 автомобила

https://hotarena.net/az-jenata/ania-pencheva-karala-nad-20-avtomobila HotArena.net
Аня Пенчева карала над 20 автомобила

Мъжът на очарователната Аня Пенчева – Ивайло Караньотов, й подарил Волво наскоро, стана ясно от думите на актрисата пред блогъра Филип Лазаров и видеото му в нета, пише България Днес.

В него неостаряващият секссимвол разказва перипетиите си с колите, които любимият й подарява, и факта, че вече знае всичко, което й е необходимо, за да не си „оставя магарето в калта“ при авария на пътя.

„Над 20 автомобила съм имала. Послушна, благодарна и глезена жена съм и когато Ивайло ми вземе кола, без значение от марката й, не мрънкам и не питам, направо се качвам и я карам. Вече започнах да разбирам от всичко под капака на всеки автовобил“, споделя през смях Аня.

Тя си припомня и тежката катастрофа, която изживяла с дъщеря си Пипи, но се спасили, макар че карала със 120 километра в час. „Изведнъж колата полетя, минавайки през дупка, гумата се пръсна и ние с Пипи бам, паднахме в мочурище. Сигурно това ни спаси, защото, ако беше асфалт, нямаше да сме живи“, разказва Пенчева.

Първата й кола била „Лада Самара“, спомня си още с носталгия тя.   

3 Коментара

Wtffff

преди 1 година

Карала над 20 автомобила 60 и кусур годишна жена … та това си е цял един живот , какво чудно има и интересно?!? Аз съм младо момиче на 27 години в момента карам 9тия ми автомобил закупен, лично мой, на мое име… предполагам повечето хора са така … нико ново и кой знае какво …

Коментирай

До мацката отдолу

преди 1 година

Каква кола караш?

Коментирай

az

преди 1 година

Лично твой , на твое име а с чии пари не казваш ?? или легнала си вади хляба / както се пее

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.