Аня Пенчева в траур! (Няма да празнува юбилея си?)

7871
12 Септември 2017, 11:37Аня Пенчева потъна в траур и очевидно няма никакво желание да празнува рождения си ден. Една от най-красивите български актриси ще сформира софра за най-близките си, но е спорно колцина ще бъдат поканени да седнат на нея, дочу HotArena.


Причината за скромното празненство е предстоящият рожден ден на актрисата. При все това тя все още скърби за майка си, която загуби само преди два месеца.


Аня и майка й бяха много близки. Чуваха се всеки ден, говореха с часове, постоянно се разискваха някакви неща. Аня се притесняваше дали майка й си взима хапчетата за сърце, защото преди години бе претърпяла операция”, споделят колегите на Пенчева, пише „България днес”.


Смъртта й покруси дълбоко звездата и е вероятно да отпразнува празника си в тесен кръг. Актрисата по принцип не обича кръглите годишнини и ги избягва.
Когато навърши 50 тя също не направи голям купон, а почерпи само най-близките си.


По принцип не съм фен на големите софри. Предпочитам да ценя времето най-вече с близките си, а не да го разхищавам”, споделя актрисата.


Преди месеци тя претърпя и една след друга две операции—едната от жлъчка, а другата от апандисит. За щастие, Аня бързо се възстанови и продължи да играе в постановките на Народния театър.


Вероятно за празника й обаче ще дойдат и най-добрите й приятелки—Лили Славова и Боряна Павлова. И двете идват от САЩ, а едната е шеф на конкурса „Мис Българка” в Америка, а другата е експоловинка на актьора Краси Ранков и има свой театър във Вашингтон.


„Почерпих ги с българска кухня, а днес ще празнувам със семейството си”, казва Аня по повод на двойния празник, който отбелязала тогава.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени