Анита Мейзер на гости на извънземно (Ето какво видя силиконката в Зона 66)

855
01 Март 2021, 12:00


Добра среща! На гости на извънземните отиде Анита Мейзер! При това не се наложи да врънка Иън Мъск за някоя ракета, че да отлети в Космоса, а посети чуждоземците тук, на Земята! Те се намират в един американски музей в щата Аризона.

 

Все ги описват извънземните нашественици на Земята като заплаха за нас, а какво би станало, ако те на свой ред се срещнат с някой опасен землянин?! Като с Анита Мейзер например, която лежа за непредумишленото убийство на мъжа си...

 

„Хайде при извънземните с моето бебче кученцето ми Тита, и приятели. Забранено е да се снима вътре в музея, затова само отвън, но успях да видя първото „заловено“ извънземно и още интересни неща“, хвали се Мейзер от Щатите, накъдето изхвърча веднага след престоя си по родните арести и зандани, пише „България Днес“.

 

Мейзер е в „3она 66“ в ексцентричен музеи край една от магистралите в Аризона, който е посветен на НЛ0, извънземни и всякакви други междупланетни шашкъни и космически явления. Музеят се помещава в крайно любопитна сграда сама по себе си - огромна сивкава сфера, изградена във формата на голф топче с диаметър 20 м.

 

Това е бивш офис на агенция за недвижими имоти, която била типична финансова клопка, тип пирамида. Двойка мошеници подлъгвали доверчиви клиенти с големи обещания, но просто им крадели парите. Накрая справедливостта възтържествувала и мошениците лежали в затвора. Години по-късно инвеститори закупуват екстравагантната сграда, реновират я и я кръщават „Зона 66“, като вътре излагат любопитни артефакти от катастрофирало НЛО в Аризона през 1953 г., както те твърдят.

 

На 21 май 1953 г. край летището „Кингман" се случва нещо необичайно, учени се лутат, а очевидци твърдят, че става дума за бляскав метален кораб с диаметър близо 15 метра в овална форма, в който имало между 2 и 4 мъртви извънземни на ръст малко над метър и в скафандри.

 

Срещата с третия вид вдъхновява Мейзер да започне нов живот, като спазва няколко митични правила на Космоса, за които говори като „11 закона". Ето някои тях:

 

„Законът за получаването гласи, че ще получите само това, което сте готови да получите. Например може да искате 10 000 лв. на месец, но ако не вярвате, че това е възможно или че го заслужавате, то никога няма да ги получите". Законът за пожертването гласи, че за да спечелиш нещо, трябва да си готов да заплатиш съответната цена. Гледайте на този закон като инвестиране в по-добро бъдеще вместо като настояща саможертва. Законът за мисленето гласи, че мислите създават реалността“, и т.н.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами
преди 9 месеца
-1
А преди това беше на фестивала в Рио де Жанейро, преди това в Мексико, на Хавай. Аз всъщност и се радвам, защото всеки заслужава втори шанс в живота!!! На която и да е възраст! Всеки заслужава да е щастлив!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени