Анита на Рачков разтуптя мъжките сърца със СНИМКИ от плажа

https://hotarena.net/az-jenata/anita-na-rachkov-raztuptia-majkite-sarca-sas-snimki-ot-plaja HotArena.net
Анита на Рачков разтуптя мъжките сърца със СНИМКИ от плажа

Анита Димитрова може да е обвързана за актьора Димитър Рачков, но в никакъв случай не е скъсала окончателно с имиджа си на плеймейтка.

23-годишната блондинка се съблече на плажа и накара мъжете да завиждат на комика, който има привилегията да заспива до това тяло за грях.

Явно самият Рачков няма против разголените снимки на жената до себе си, която щедро залива социалните мрежи със секси кадри по бански. За лято 2022 г. блондинката се е спряла на чернен бански с камъни, който привлича повече на комплект бельо, отколкото на плажно облекло. Татусът между гърдите на силиконката определено приковава вниманието, придава й още по-сексапилен вид и отключва различни фантазии сред мъжете, които точат лиги по жената на Рачков.

 

 

6 Коментара

Ивайла

преди 1 година

Такива тела под път и над път. Всяка пета в Бг е наблъскала силикон, ама иначе надолу не е важно да се тренира.А специално тая е и ниска. Нищо уау няма във вида й - евтина златотърсачка, която спи с баща си. Бляк

Коментирай

Анита

преди 1 година

но имам пари!

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Този тунингован младеж Анита разтуптява единствено Рачковото сърце.

Коментирай

Весела

преди 1 година

Ами то не прилича на бельо,а си е черно бельо,вижда се ,че е черен сутиен,а не бански.

Коментирай

хм

преди 1 година

Всекидневно, всякакви кифли заливат мрежата със снимки от плажа и не разтуптяват мъжките сърца, а евентуално тези на малките тийнейджъри. Големите са виждали всичко и само гледат сеири, включително и нейния.

Коментирай

Силиконов Пубертет ….

преди 1 година

Смешна двойка , майтапа е на гърба на клоуна…..по любовницата си личи колко му е акъла ! Да си вземеш за жена тийнейджер …..положението трябва да е много трагично…

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.