Анита на Рачков започна работа

27 Март 2022, 15:07


Младото гадже на Димитър Рачков - Анита Димитрова, започна работа. 22-годишната силиконка вече е част от „УниКредит Булбанк”, където е постъпила на стаж в началото на март, научи „Уикенд”. Стажът е платен и кандидатите могат да изберат областта, в която да се обучават, продължителността му, както и работното време.

 

Работата е гъвкава и студентите имат възможност и да ходят на лекции, ако са редовно обучение. Не е ясно какво работно време е избрала плеймейтката, но явно вече има планове за бъдещото си развитие и е избрала попрището, в което ще се развива. Според запознати, тя ще работи в отдела за частно банкиране, тоест ще се занимава със специални клиенти.

Блондинката учи последна година бакалавър в УНСС и явно иска да работи по специалността си, а не да се занимава с шоубизнес. Хасковлийката произлиза от богато семейство. Рачков също се грижи за любимата си, но тя държала да е независима и решила да започне да се труди. „Парите, които ще взима като стажант няма да й стигнат само за бензин и кафе, но нека види какво е да бачкаш с работно време” – коментират от обкръжението на комика.

Самата Анита публикува фото от работното си място, като на селфито се вижда, че се е облякла прилично със синьо поло и е забравила за предизвикателните дрехи и разголените тоалети. Младото момиче не е пестило от грима по лицето си и се е нарисувала като за бар. Блондинката е заложила и на яркочервени нокти, които по принцип не се препоръчителни сред банковите служители. На фото, което бързо изчезна от профила на Рачковица се вижда, че тя е направила т. нар. „патешки устни” и си е сложила заешки ушички. „Дано не всички служители в банковите институции си уплътняват така работното време, че тогава сме я втасали” – хокат плеймейтката някои от последователите й, но други я защитават, че е млада и все още да не знае как да се държи на работното си място.

Анита Димитрова е кандидатствала онлайн, след това е преминала през няколко интервюта и е одобрена за позицията. Не се е налагало Рачков да търси връзки за да я уреди на стаж. Някои от последователите на русото изкушение смятат, че е възможно Анита да не изгаря от желание да работи, но от университета да са я задължили да изкара стаж, за да може да се дипломира успешно след няколко месеца.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
преди 2 месеца
0
Тази ако беше от богато семейство нямаше да се лепне за дъртия Рачков/заради парите му/ а щеше да е с някой по-млад.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Луда
преди 2 месеца
0
Да работиш в банка беше модерно преди 15г. Сега там са с най ниските заплати иначе казано дъното. Да беше се ориентирала към някой шеър сървиз център, колите, каргил, нр, дори инграм. И като работил в човешки ресурси само да кажа, че видим ли някой да кандидатсва от банка, СВто в коша, какво да правим - инструктаж...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени