Антон Хекимян играе мръсно на Биляна Гавазова! Как нахаканият арменец прецака младата майка?

2957
17 Юли 2016, 10:06


Дружбата между доскорошните екранни партньори Антон Хекимян и Биляна Гавазова е безвъзвратно приключила, научи HotArena.


Виновник за това е водещият, който откакто Биляна излезе в майчинство, стана титуляр и няма никакво намерение да се разделя с тази своя роля. Гавазова дари живот на сина си Александър и нямаше търпение да се върне на работното си място, но там я чакаше доста неприятна изненада. Младата майка дори наела детегледачка, но прекалено прибързала с плановете си бъдещото професионално развитие.


Докато водещата бе в дома си при сина си, а не на малкия екран, Хекимян изнасяше целия сутрешен блок на плещите си. Това, разбира се, е доста трудна задача, но Тони е доста нахъсан и славата го блазни. Затова той бил категоричен, че иска да остане в същия режим дори и след връщането на колежката си.


Напрежението се натрупало яко върху арменеца, но той не искал да се разделя със солидната заплата, която дошла със самостоятелното водене. Затова той използвал на максимум позициите си пред шефовете, които направо го боготворяли, за да остане в студиото само един стол за водещ.


Хекимян не искал и дума да се продума Биляна да се върне на екран рамо до рамо с него, но да бъде на половин работен ден и същата заплата. Той тропнал с крак пред началството и без особени усилия постигнал своето, прецаквайки жестоко младата майка. Все пак шефовете решили да не маха съвсем Гавазова от сутрешния блок и тя, бясна от гаврата, трябвало да се задоволи само с рубриката си "Чети етикета", пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mаргарита
преди 4 години
0
Гледам редовно БТВ, смятам, че двамата са силни водещи и много често не си даваха думата. Зрителите усещат , че между тях има силна конкуренция и това напрежение си предаваше на нас пред екрана.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени