Антон Хекимян шеф без диплома (Повишеният журналист нямал време да защити дипломната си работа в СУ)

1303
28 Януари 2021, 14:00


Повишеният до директорски пост в бТВ Антон Хекимян стана обект на шеги и закачки от колегите си, че се е добрал до шефското място без диплома, узна HotArena.


Водещият на "Тази сутрин" преди месец зае мястото на изпъдения от новото ръководство на медията Венелин Петков, като оглави ресора му "Новини и актуални предавания". Всъщност Хекимян отдавна е завършил журналистика в Софийския университет. Това се случило дори преди да се добере до мястото си в сутрешния блок, а бил обикновен репортер. След като го избрали за водещ, ежедневието му станало изключително натоварено и той отложил направата и защитата на дипломната си работа. И така и не намерил време да се яви пред комисия и да си вземе официално дипломата.


Успокоявал се, че по всяко време може да о направи, защото няма конкретен срок. Единствено му било необходимо достатъчно време за четене и подготовка, което и на новата му длъжност ще е трудно постижимо. "Реално погледнато, диплома не му трябва. Той има достатъчно стаж и дори да реши да сменя бТВ с друга телевизия, надали някой ще му търси документ за образование", коментират от обкръжението на водещия. Колегата му Ники Дойнова също 15 години влачи образованието си в Югозападния университет в Благоевград и все не намира време да завърши. 


Ани Салич пък на 50 години реши да стане студентка отново и вече успешно взе диплома за магистър по Согурност и противодействие на радикализацията и тероризма, пише Ретро. Така ще има и втора професия, ако реши да сменя амплоато.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 месеца
0
Той работи в България. Тук може и без диплома за висше образование да работиш като шеф. Не взимаш решения,а изпълняваш чужди такива. Удобен,мълчалив,изпълнителен по-евтин от робот . Дори и с такава заплата Хекимян излиза по -изгоден финансово от експлоатацията на робот. Но може да си купи бакалавърската степен за престиж,защото тук в България може да си го позволи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 месеца
-1
На 19.10.2020 я дъфкахме тази тема тук, пак я притопляте, Каканашарена. Цитирам моя коментар от 19.10.2020: Ами щом пожарникар с интелект на кокошка може да управлява България, защо едно псевдожурналистче, което така или иначе изпълнява заповеди на други и няма абсолютно никаква свобода, да не може да си вее пишкира без диплома. Във всяка една нормална държава дипломата е знак, че имаш основни качества и без диплома не можеш да се подвизваш по високите постове. Опитът има значение, но без диплома не означава нищо. Само при нас всичко върви с гъза напред. Да си жив и здрав, Антоне, но седни си на задника и щом имаш толкова огромен опит си напиши бакалавърската работа. Всеки един уважаващ себе си студент без опит го прави. Срамота!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени