Антон Радичев аут от „Ол инклузив” 3

21 Февруари 2021, 09:52


Антон Радичев май е останал без роля в третия сезон на комедията на Нова тв „Ол инклузив”. Актьорът, който се появи в сезон 2 като съпруг на тъщата – Евдокия Кудрявцева, не присъства в нито една от рекламите на продължението, което тръгва от 5 март. За сметка на това в историята се връща партньорът й от първите епизоди – Любомир Бъчваров.

Този сезон сценаристите на „Ол инклузив” ще заложат на някои изцяло нови лица, като в същото време ще лишат публиката си от други – добре познати. Едно от тях е именно Антон Радичев. Популярният актьор е един от любимците на продуцента Краси Ванков, който работи с него още от времето на първия си сериал в Нова тв – „Етажна собственост”. Не случайно той го покани и в „Ол инклузив”. Звездата от „Оркестър без име” и „Клуб НЛО” изигра появилия се от нищото баща-руснак на героинята на София Маринкова. Майка й – Евдокия Кудрявцева (Нели Монеджикова), го напуснала преди години и казала на дъщеря си, че е мъртъв. Той открива семейството с надежда да се разведе официално с жена си, за да вземе половината от нейните имоти. Когато обаче планът му е разкрит, изчезва също толкова мистериозно, колкото се е появил. Изглежда, няма да се връща на екран поне в предстоящия трети сезон.

Очаква се обаче завръщане на друг любим герой от сериала – отново партньор на Евдокия, който пък беше аут от сезон 2. Това е героят на Любомир Бъчваров – стар моряк, в когото възрастната дама се влюбва. Той бе главно действащо лице в морските епизоди, снимани в Царево. После отпадна от сценария, а сега присъства във всички рекламни материали на продукцията.

Както „Уикенд” писа, сезон 3 е сниман в Банско. В него се появява нов герой – човек от миналото на Елена (София Маринкова). Двамата се срещат на ски пистата. Най-вероятно това ще бъде завръзката на нова сюжетна линия – съпругът на Елена – Пламен, ще започне да ревнува от нейния стар познат и това ще доведе но серия комични ситуации.
Още преди старта на „Ол инклузив” 3 се говори и за четвърти сезон. Нищо чудно да върнат в него Антон Радичев, както сега намират място за колегата му Бъчваров. От сезон 3, както „Уикенд” писа, отпадат и Елица (Елени Декидис) и двете деца – Сашко и Вики. Но сценаристите не изключват варианта да ги включат в бъдещото продължение.



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени