Антон Радичев пребори СOVID-19! Актьорът с рекорден брой антитела

16 Март 2021, 10:49


Антон Радичев пребори СOVID-19 и вече е в отбора на оздравелите с голям брой антитела! Обичаният актьор се чувства по-здрав и от преди, а главните заслуги за лекото преминаване през вируса се дължат както на грижите и насоките на проф. Камен Плочев от Военномедицинска академия, така и на любимата на артиста Емилия, която с вкусни гозби и внимание в китната си къщичка в старата част на „Овча купел“ в столицата осигурява приятна двуседмична карантина на Радичев.

 

Хубавата новина съобщи пред „България днес“ самият актьор, който вече е горд собственик на почти тройно повече антитела отколкото в деня, когато разбира за положителния си PCR тест във ВМА. „Леко минах коронавируса, да си кажа честно, въпреки че близките ми хора около мен го прекараха доста тежко. Нямах загуба на вкус и мирис, само температура имах един ден и след това падна. Направих PCR тест във ВМА. Оказа се положителен. Дадоха ми хапчета да пия и ми казаха две седмици да си седя вкъщи. Взеха ми кръв и видяха антителата. Показателите сочеха 139“, разказа пред вестника актьорът от „Оркестър без име“ и клуб „НЛО“.

 

Радичев се карантинира в къщата на любимата си Емилия. През двете седмици изолация актьорът се разхожда и шета из двора, които се явява същински пристан. „Добре че има двор, та се занимавах с него. Дърва да взема и да подредя, едно-друго, така се раздвижвах. Идват готови нарязани и нацепени, само ги нося и слагам в печката“, споделя още Графа от „Маневри на петия етаж“.

 

Докато заразата е в организма на Антон Радичев, храната му е съставена предимно от супи и леки храни. „Отслабнах 7 килограма, но после си ги възвърнах и дори един-два килограма отгоре качих. Докато бях болен, се хранех с по-леки храни, пилешка супа и други чорбички. Пиех хапчета, предписани от проф. Камен Плочев от ВМА. Пак при него отидох, след като имах вече отрицателен тест след две седмици. А сега залагам повече на зелени храни и свежи салатки спанак, марули, лучец. Месце също“, казва обичаният актьор.

 

Почти тройно по-висок след оздравяването се оказва показателят на антителата на Радичев. От 139 те вече са 352. „Лекарите казват, че около шест месеца се задържат антителата и след това изчезват. Ще дам кръв да видим какъв е показателят им, като минат. Но и излекуван, смятам да си сложа. И да имам антитела, пак мога да се имунизирам“, категоричен е Радичев.

 

Актьорът се надява в най-скоро време театрите да бъдат отворени със 100% капацитет за зрителите. Представленията, в които играе, са „Почивен ден“ в народния театър „Иван Вазов“ и „Работно време“ в Бургаския театър, като очаква репетиции за пиеса и в Пловдивския театър. „Хората са уплашени да идват на театър, дори и със заетост от една трета и сядайки през ред. Да се отварят скоро театрите, почти няма участия сега и положението е много лошо“, категоричен е артистът.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени