Антон Радичев СЪКРУШЕН: Чаках Филип за по чашка, НЕ ДОЙДЕ

08 Януари 2021, 12:37


Последната си чаша вино в компанията на другари не успя да изпие голямата звезда на българското кино Филип Трифонов. Актьорът почина внезапно навръх Йордановден, докато приятелите му го очакват, за да отбележат заедно празника. Това разказа колегата на Филип и негов близък съратник Антон Радичев.

 

„Трябваше да сме заедно по същото време, да пийнем по чаша вино с приятели за Йордановден. Филип закъсняваше и се чудихме защо. Тогава синът му се обади и разбрахме лошата вест“, с мъка в сърцето разкрива Радичев.

 

Филип Трифонов и завършилият за актьор година след него Радичев са близки приятели цял живот. Години наред споделят и добро, и лошо. Свързва ги силна дружба, подкрепят се в успехите си и никога не развалят отношенията си, пише „България Днес“.

 

И двамата изиграват запомнящи се роли в прочутата българска лента „Оркестър без име“. „Бяхме много близки. Много добър приятел беше и много добър човек“, казва още колегата му.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До тъпак
преди 2 години
0
Тъпака си ти, защото не си разбрал нищо от написаното и от споделеното от Антон Радичев...Това, че ще пийнат чаша вино на сладка раздумка не ги прави алкохолици. А ти си кастриран душевно .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тъпак
преди 2 години
-8
дори и за умрелите говорите глупости ! не можа ли да кажеш нещо друго различно от това да го изкараш алкохолик, ракийка ли щяхте да жмулите , сърдити старчета , помийна яма сте
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени