Антония Петрова показа бебето

https://hotarena.net/az-jenata/antoniia-petrova-pokaza-bebeto-2 HotArena.net
Антония Петрова показа бебето

Мис България Антония Петрова – Батинкова показа за първи път втория си наследник, пише Телеграф. Красавицата постна снимка от професионална фотосесия на Ивайло Батинков – младши и написа под публикацията:

„Здравей Свят, представям ти Ивайло Батинков – син. Роден естествено по нормален начин той сам избра ангелското число 07.07. и цифрата на Господ за своя съдба“. Както красавицата сподели, децата и семейството й са най-важното нещо в живота й в момента и тя е изключително щастлива от този факт.

8 Коментара

джейк

преди 1 година

докога ще пробутвате това кроки за мис?

Коментирай

Алиа

преди 1 година

Е много е сладко бебето . Прекрасно е. И по- голямото и дете е мн сладко хубаво лъчезарно усмихнато . А бебенцето направо разкош. И въобще като цяло като семейство са готини сладки изглеждат щасливи и обичащи се истински. Да са живи и здрави.

Коментирай

е

преди 1 година

Ооо, какво сладуранче мънинко! Да живо и здраво! Честито им!

Коментирай

Буби

преди 1 година

Тримата мъже са готини и естествени за разлика от накипрената като за сватба и подпухнала от филъри Антония. Снимката щеше да е перфектна с една по-естествена и натурална жена до тях. И не го казвам от злоба - и аз съм раждала два пъти и тежа 48 кила. Но за разлика от Тони нямам никакви корекции и съм естествено красива - затова и не харесвам жени с корекции.

Коментирай

Аз съм

преди 1 година

Първата серия снимки ми харесаха. Колкото и да е изкуствена Тоца, сякаш имаше малко по-човешки изглед. Останалите снимки са абсолютно неестествени. Бебето усукани като яйце. Абсолютно непропорционално. Развали се доброто впечатление. Нека са живи и здрави и дано майчинството направи Тоца с една идея по-нормална!

Коментирай

Антония Петрова

преди 1 година

след като са ме приели в масонската ложа значи съм достатъчно нормална!

Коментирай

Аз съм

преди 1 година

Не са те приели в масонската ложа, Тоцке и няма и да те приемат, а това, че не си наред с главата се вижда отдалеч. Затова всички се молим, да не подлудиш и децата си!

Коментирай

Антония Петрова

преди 1 година

може да проверите ако имате достъп до масонските архиви, но ги няма в интернет уви..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.