Антония Петрова се хвали с огромен диамант

https://hotarena.net/az-jenata/antoniia-petrova-se-hvali-s-ogromen-diamant HotArena.net
Антония Петрова се хвали с огромен диамант

С фамозно бижу по случай годишнината от сватбата си се хвали Антония Петрова. Мис България не пропусна възможност да се изфука пред феновете в мрежата, а и да се обясни в любов на мъжа си, видя HotArena.



\"На 17.06.18 г.., със съпруга ми сключихме граждански брак и се врекохме да бъдем заедно и да бъдем семейство във вечни времена!



Точно преди 2 години станахме семейство Батинкови, само 3 месеца след като се запознахме и тогава си обещахме всичко най-прекрасно, което могат да си обещаят двама души!



По този повод празнувахме романтично в Бургас! Благодаря ти, любов моя, за прекрасните 2 години брак, а всичко останало е твърде лично и си е само между нас”, пише Антония показвайки огромен диамантен пръстен, цитират от „България днес”.



Ех, любов, любов...!
 

15 Коментара

:)))

преди 3 години

С каквото и да хвали Тоца,тя е ходещ КИЧ.

Коментирай

ПОКАЗНОСТ , любов няма Тоцо

преди 3 години

Ако е любов , защо отпред е измислената чанта на някоя си марка, защо размера на пръстена е сниман ? Всичко е сметки за сметка на мъжа и който е очевиден глупак! сем. ТОЦЕВИ , скрийте се за доброто на всички ни ,

Коментирай

Надя

преди 3 години

Антония, мила ми Антония!!! Искаш да си първа аристократка!! Димантен пръстен носиш,показаш. Но....хоп на другия ден компот в буркани затваряш! Антония ,видяла жабата,че подковават коня и тя вдигнала крака. И понеже не знам колко ти е IQ ще кажа ... повярвай минаваш границата на кота нула.

Коментирай

б

преди 3 години

ТОЦО ГНУС ТАКАВА ХОДИ СЕ ГРЪМНИ, ЧЕ НИ СЕ ГАДИ ОТ ТЕБ ЧУЧЕЛО ГРОЗНО ТЪПО И АРОГАНТНО.

Коментирай

ЖДНБ

преди 3 години

Снобарка като Тоца празнува годишнина от сватбата в Бургас !? Това значи, че Батинков е скъсал джоба и ще се окаже верен слуха, че се е оженил за Тоца, за да му даде пари за бизнеса му и да не фалира. Поне в Гърция можеха да отидат. Да се ожениш 3 месеца след запознанството...голяма любов ще да е било :)

Коментирай

ха

преди 3 години

Забелязала съм, че мъже дето уж са вечните ергени и изведнъж се женят за някоя е заради материална изгода.Ти малко ако си човек на място, дори да се влюбиш от пръв поглед, пак ще изчакаш поне година да го опознаеш малко или много човека.А тия прибързани сватби са ми много съмнителни и обикновено са парично мотивирани.Вижте го даже Джизъса- за коя се ожени- единствено за Есмер, която е от богато семейство пак след 3 месеца връзка.За майката на двете си деца след 10 годишна връзка не, но за Есмер с кинтите веднага.Та и тоя - гледал я е Тоца как парадира, що да не хване да я поизползва да си финансира бизнеса.

Коментирай

1

преди 3 години

Така е тоя яко бие на селски хитрец, нищо чудно да е видял крокодила как парадира, нали руснака уж и беше оставил пари, защо да не се пробва да си оправи положението човека.А тия с малко повече пари и мъже и жени дето парадират си мислят, че някой ще впечатлят, а то по-скоро привличат някакви меркантилни дето са с тях само заради парите им.Къде по-хубави и с по-свестен характер има от тоца , но ако го е движил материалния интерес що да не се прежали и за сватба с крокодила.

Коментирай

Само глупец или меркантилен хитрец би спал с това плашило

преди 3 години

Съмнявам се че Тоца е толкова състоятелна......кичозна , очевадно ! По скоро са си лика прилика, тъпаци с маркови дрехи, като много държат да покажат кво са си купили от битака !

Коментирай

ina

преди 3 години

Не разбирам защо постоянно я нападате, това си показала, онова си показала... Ами тя си ги показва в личните и профили, не ходи да поства снимки в чужди платформи. Както си показва пръстена и чантите, така си показва и компотите, жената обича да споделя, такъв и е характера. И не показва повече от други непопулярни жени. Също харесвам и мъжа и, много е готин. И в крайна сметка е въпрос на привличане тая работа с мъжете и жените, не ни е показвала още снимки и видеа от спалнята, ама най-вероятно си пасват двамата и затова са заедно. Има голяма доза кич в стила и, но той си е неин и още не е тръгнала да иска от никой нищо.

Коментирай

Of

преди 3 години

Стига сте ни занимавали с тази простакеса и оня масон мъжа й. Всичките им мръсни пари няма да им купят това, от което се нуждаят. Тази показност е само показател колко кухо и изкуствено е всичко.

Коментирай

да

преди 3 години

От цялата му визия и позиране прозира точно селския хитрец.Ако не беше нямаше да се ожени за Тоца.При развода руснака и остави пари/да си мълчи за бизнеса му,тя и в брака си с него казваше че това е тема табу/та този е видял възможност за изгода.

Коментирай

Ани

преди 3 години

Мъжа й с този провиснал анцунг е страшна карикатура, а пък нея хич не искам да я коментирам! Кич, кич и пак кич!

Коментирай

Ама буле

преди 3 години

Стига са натрапва ма! Не си за показване! Само ти се подиграват! Ти май си мазохистка!Кефи се на живота , стига парадира, ебаси говедото!Просто не те харесват! Факт! Приеми го! Стига са се подигравали с теб! Жал ме хваща!

Коментирай

....

преди 3 години

Aaaa,този изобщо не е глупак а е хитрец,ходи и по гайдата на Тоца и и точи паричките.

Коментирай

ХАхаха

преди 3 години

Тоцано, фалшивата чанта ГУКИ много ти ходи на спортното клинче.А маникюрчето избива рибата. То бива стил,то бива класа, ама ти прекаляваш вече. ХАХАХАХАХА

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.