Антония Петрова се засегна, че много почива

https://hotarena.net/az-jenata/antoniia-petrova-se-zasegna-che-mnogo-pochiva HotArena.net
Антония Петрова се засегна, че много почива

„Тъй като много от вас ме питат защо споделям само снимки от почивки, смятам, че отговорът е ясен - кой се интересува от работния процес на някого? О, да, ние работим, при това много, и то заедно, и то постоянно!“, казва Антония Петрова.

 

И вместо обичайните снимки по бански острови или от планински върхове публикува 25 кадъра от работния процес - химикалки, тефтери, конференции, зали, пише „България Днес“.

 

Добре, че идва лятото за отпуска!

 

7 Коментара

ха ха Хо

преди 2 години

Тоца работи само като си фотошопира снимките ...

Коментирай

Жоро

преди 2 години

Слаби, но ужасно грозни криви, отпуснати и целулитени крака. По-добре да спре да ги показва. Ретро прическа и ретро грим. С две думи - дива селянка. А мъжът й - хахахахахахаха. Как пък не разбраха, колко са смешни.

Коментирай

Лили

преди 2 години

Ох, пак ли демонстрира? Изглежда нечистоплътна. Много неприятна, изтъкана от комплекси. Има нещо налудничаво в нея.

Коментирай

Лече

преди 2 години

Мисис Ботокс. Брррр....

Коментирай

хаха

преди 2 години

Кой знае и тая откъде е крала и източвала пари, пък после работела.Дрън дрън , тая ако имаше някакви професионални успехи досега да се е скъсала да се хвали, а то няма и затова.не знам защо лъже хората, че работи.То вече не ме учудва такива , че са нон стоп по почивки в тая ограбена и корумпирана държава.

Коментирай

ами, кух, измислен живот, с кво да се покаже....

преди 2 години

то кой ли не ходи на почивки.....и с това хич не е блеснала, а професионално с к'во да изпъкне? По лесно е да изпъчи силикон, да се омаже с вампирският си грим и нечистоплътни нокти и както тя си въобразява, да и "завижда" народа на "стандарта" дето и го купи руснака! Проста Ганьовица!

Коментирай

хихи

преди 2 години

обидчива си е още от началото на кариерата си милата...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.