Апартаментът на Денди – мрачен и пуст! Само племенницата му ходи от време на време

06 Май 2022, 12:00


Апартаментът на покойния светски хроникьор Любомир Милчев Денди опустя, след като той ни напусна неочаквано. Разследване на „България Днес" установи, че след жестокото убийство на Денди жилището му е във вида, в който го е оставил Милчев. Прозорецът бе открехнат и екипът ми успя да надзърне в мрачното вече жилище. Така любимите и екстравагантни шапки на Денди все още стоят прилежно закачени, саката и костюмите му също.

 

Апартаментът се е превърнал в мрачно и тягостно място, изпълнено само със спомени за Любомир Милчев, но вече без колоритното му присъствие. При разговор с някои от съседите на светския хроникьор стана ясно, че движение в апартамента почти няма. Забелязвана е само една жена, за която се предполага, че е неговата племенница. На вратата е поставен некролог, а в апартамента някой е утешавал мъката си с чаша вино.

 

Една от съседките на Денди сподели, че той ще й липсва страшно много, защото, когато е свирел на цигулка, тя забравяла всичките си грижи и сивото ежедневие. „Милчев беше велик музикант и човек", каза с тъга на лицето съседката на Денди.

 

Любомир Милчев ни напусна, след като бе жестоко пребит именно в този апартамент в центъра на София, в който той е живеел заедно с Кристофър Кен.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Голди
преди седмица
0
Интересно защо още не е намерен извършителя...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени