Arte Spa&Park Hotel, Велинград подготвя незабравим ВЕЛИКДЕН

385
15 Април 2021, 10:20


След изключително тежка година за целия свят, екипът на Arte Spa&Park Hotel, Велинград вярва, че Великден наистина ще бъде ВЕЛИК ден. Вярва, че този ден ще постави началото на дълго очаквана промяна за всички ни!

Празничният пакет, който „Най-добрият 5* Spa хотел“ на България подготвят за поредна година, винаги е бил интересен, различен, неповторим... След „Рекорд на Гинес“, който хотелът организира през 2018г. и Фестивал “Arte makes music” през 2019…е време за нещо съвсем ново.

През 2021г. гостите на комплекса, ще имат възможността да се насладят на истински Великденски базар. Ще гостуват интересни и креативни творци от цялата страна, а за децата ще бъдат изградени някоко студия, в които ще се учат и забавляват, докато правят традиционни и съвременни празнични яйца. За храната, напитките и веселието като цяло, домакините са се погрижили както само те могат.

Празникът е достатъчно голям, за да има време в него да се включат: Хилда Казасян, Анелия и DJ Дамян.

Екипът на Arte Spa&Park Hotel, Велинград вярва, че туризмът в България е динамичен, развиващ се, модерен.. и, че въпреки всички трудности пред, които беше изправен, той ще даде най-доброто от себе си!!

ВЕЛИКден 2021! Очакваме Ви!!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени