Асдис Ран: Правете любов през ден

1437
07 Април 2020, 11:15


С любов преодолява карантината Асдис Ран. Бившата футболна съпруга тези дни сподели, че се забавлява, като развлича гаджето си в спалнята, научи HotArena.


Правете любов през ден, но не прекалявайте, за да не ви омръзне”, съветва исландската красавица. Карантината я завари в София, където тя планира да си купи нов дом.

За съжаление банките спряха ипотечните кредити точно когато Асдис планирала да финализира сделката. В момента моделката скучае у дома и се развлича най-вече с компанията на любимия си мъж.

Опитвам се да се справя с условията като всички останали, но времената са изключително скучни”, оплака се миньончето. „Ще преживеем и всеки от нас ще научи по нещо ново. Това е друг начин на живот. Храним се с нови рецепти, четем нови книги, гледаме нови филми. Хрумват ни нови бизнес идеи. Ще научим нови санитарни навици и предпазни мерки. Ще бъдем близо до семействата, а това значи доста бебета или разводи.

Самата аз си имам едно малко кученце, за което се грижа”, споделя Асдис, пише „България днес”.


Моделката е на мнение, че България много бързо е реагирала и е взела важни мерки във връзка с карантината. Тя признава, че в страната й са закъснели твърде много и едва сега са въвели частични ограничения и са ограничили физическата близост и правото на свободно придвижване.


„Бях впечатлена как в България затвориха всичко само след като няколко човека бяха инфектирани. Ситуацията в болниците ще бъде по-добра, отколкото в другите европейски страни. Надали някой друг се е справил толкова бързо”, споделя още миската.


Красавицата признава също, че се старае да помогне на други хора в тези трудни времена.


„Доста съм активна в помощта на хора, които са на улицата и бъркат в кофите. Храня ги или ги подкрепям финансово. Трябва да правим това, за да подкрепим нуждаещите се”.
Асдис Ран отправи ценни съвети за всички, как да запазят своето тяло в условията на изолация.


„Най-лошото от всичко е, че не може да отидем на фитнес. Още първия ден от изолацията си купих кросфит, който спаси живота ми”, хвали се красавицата.


Ползвам го два пъти на ден. Освен това правя доста дълги разходки в София. Ако времето е хубаво, съм навън по 2–3 часа. Купих си велосипед, с който ще правя по-дълги преходи. Може би дори ще карам в планината или в крайните квартали на София. Правя упражнения у дома, но те са ми скучни”, казва още Ран.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лили
преди 4 месеца
0
Абе тази нямаше ли 4-5 деца, нещо за тях?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а бе,
преди 4 месеца
-2
Бивша футболна съпруга,настояща застаряваща проститутка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени