Асен Блатечки взима сина си с мотор от училище

24 Април 2022, 12:00


Асен Блатечки и Диляна Попова се редуват в грижите за сина им Борил – ако манекенката заета, актьорът прибира първокласника от училище. Онзи ден 50-годишният секссимвол пак висеше пред музикалното школо на ул. „Оборище”, където наследникът му се учи да свири на виола.

 

Блатечки пристигна пред училището с мотора си. Времето беше слънчево и топло и щом слезе от чопъра си, екранният Стефан Марков от „Фамилията” свали коженото си яке и остана по тениска. Фланелата му беше леко издута от заформеното под нея шкембе, но като цяло Асен изглеждаше прилично.

Когато Борил приключи с уроците, отиде при баща си започна да му се радва. Малчуганът взе каската на татко си, нахлупи я на главата си и заподскача щастлив на тротоара. 7-годишният юнак беше пълен с енергия и не се спираше на едно място – явно е наследил буйния нрав на родителя си.

По някое време край Асен и сина му изникна Александър Сано. Колегите аркашки си поприказваха малко, след което участникът в „Капките” продължи по пътя си, а към Блатечки се приближиха две мили дами. Едната беше в по-зряла възраст, а другата - тийнейджърка. Като ги видя, артистът се ухили широко и им предложи да придружат него и Борил в парка.

Диляна Попова неведнъж е споделяла, че на момченцето й хич не му се учи и все още предпочита игрите пред тетрадките и учебниците. „Ако го питаш за нещо, свързано с училище, започва да охка. Забелязвам, че по-трудно му се задържа вниманието, но пък помни много бързо и математиката му върви. Уви, когато го карам да пише буквички, е тегаво”, разказвала е манекенката.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени