Астрложка предсказа: Бебето на Радина Кърджилова ще стане писател като дядо си

2382
28 Март 2021, 18:00


Малкият син на Радина Кърджилова и Деян Донков, който се роди във вторник, ще има талант за писател. Той може да последва пътя на дядо си Христо Кърджилов – бащата на Радина, който е писател и публицист.

Това предсказа астроложка, която направи хороскоп на бебето специално за „Уикенд”. Детето, което семейството кръсти Йоан, проплака в Пловдив на 23 март. Смята се, че раждането е било с операция, а датата е избрана според рождения ден на баткото – Христо, който също е на 23-о число, само че през юни. Хороскопът на Йоан вещае силна връзка с двамата му братя – Христо и Деян-младши, чувствителност към нуждите на обществото и голяма литературна дарба.

Много фенове на Радина Кърджилова стискаха палци бебето й да се роди на Благовещение – 25 март. Това е един от най-големите християнски празници и се смяташе, че семейството, което е силно религиозно, най-вероятно е избрало именно него за идването на бял свят на момченцето. Оказва се обаче, че родителите са се съобразили не с църковния календар, а с празниците в собствената си фамилия. Така датата за операцията е била определена за 23-и – числото, на което празнува и баткото Христо. През юни той ще стане на 5 години. Неговата зодия е Рак, което е пълна противоположност на огнения Овен, под чийто знак се роди малкият Йоан.

Според астроложката на „Уикенд” огромната разлика между децата ще е само на пръв поглед. В същността си те много ще си приличат, защото Луната на Христо е в Рак, което означава, че той ще е изключително чувствителен, грижовен и отдаден на семейството си. Асцендентът му пък е в Козирог, което издава, че ще бъде трудолюбив и упорит в преследването на целите си. Според рождената дата и час, които бяха точно съобщени от пловдивската болница, избрана от Радина и Деян за раждането, бебето ще расте като интелигентно и разсъдливо дете, което ще взима бързи и точни решения. Ще бъде любопитно и любознателно, но в същото време – неспокойно, каквито са и родителите му – хора на изкуството. За разлика от брат си Христо, който от сега показва голям талант за рисуване, Йоан най-вероятно ще има дарба като оратор, а на по-късен етап – и като писател. Ще бъде задълбочен, ще му се удава изследователската работа.

Йоан се роди в 8,43 часа във вторник. Ден по-рано семейството замина за Пловдив, където отседна в малък хотел в живописния квартал „Капана”. Там Радина пренощува за последен път преди раждането. Малкият й син дойде на бял свят с тегло 3290 грама и височина 51 сантиметра. От снимката, която болницата разпространи, се вижда, че майката плаче от щастие пред детето си. То пък изглежда е копие на таткото Деян. Това е истински подарък от съдбата за актьора, защото другите му двама сина приличат изцяло на майките си. Христо е одрал кожата на Радина, а големият – Деян, е взел чертите на своята майка – Анастасия Ингилизова.

В началото на март Деян и Радина се изправиха пред огромно предизвикателство – те се заразиха с Ковид-19. За щастие, успяха да оздравеят изключително бързо – само за десетина дни, така че въпреки заразата раждането на бебето мина по план. В последните месеци на бременността си актрисата е изпитвала леки неразположения, причинени от умора и тежест, съобщиха от болницата. Семейството е съхранило стволови клетки от пъпната връв на Йоан. Таткото Деян и баткото Христо са били в болницата, докато Радина е раждала. Христо е обещал да помага в отглеждането на бебето. Майката още преди около два месеца обяви, че смята да се върне на работа в театъра през май.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Може и да има
преди 6 месеца
0
но за всички е известен и ПРИЗНАТ като художник. Сега всеки може да напише и издаде (и кой ли вече не го направи)…, НО ВРЕМЕТО оценява таланта !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ако не знаеш, не се изказвай неподготвен
преди 6 месеца
-1
Според справка в издателство "Изток-Запад" Христо Кърджилов има издадени два сборника с разкази и един роман.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Така е
преди 7 месеца
0
Дядото - Христо Кърджилов е художник, но това, че "астроложката предсказала", не освобождава авторката на дописката от отговорна информираност...Ама вече всеки пише и не му пука, че се излага и става за смях поради липса на компетентност. Мода, какво да се прави...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
не е вярно
преди 7 месеца
0
Дядо му е художник.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени
/home/hotarena/public_html/cache/b9c26336a54f8c09c2a1597e4b5ddff7.cache