Аут! Гала натири Дарин Ангелов от „На кафе”, ето защо

15 Юни 2022, 19:00


Актьорът Дарин Ангелов е аут от екипа на панелистите в сутрешния блок на Нова теевизия  „На кафе”, узна „Галерия". Причина за раздялата на водещата гала с чаровния актьор са репетициите в Народния театър за спектакъла „Орфей”,  за който специална визита у нас отбелязва световноизвестният словашки режисьор Йерней Лоренци.

Дарин бил разпокъсан между театъра и теевизията. Малко след като се сблъскал с изискванията на Лоренци и екипа му, сред който са драматургът Матиц Старина, сценаграфът Бранко Хойник, дизайнерката Белинда Радулович, композиторът Бранко Розман и хореографът Грегор Лущек, Ангелов бил изправен на кръстопът. Разбира се любовта към театъра надделяла. От една страна, защото събитието е сред най-чаканите в новия театрален афиш през октомври, а от друга – защото си партнира с любими колеги – Владо Пенев, Деян Донков и Биляна Петринска.

Гала – от своя страна, била категорична, че иска панелистите да дават 100% от себе си на екран, и затова решила да му намери заместник. Избрала не кой да е, а Павел от рап дуото „Павел и Венци Венц”. Той с радост  се съгласил, защото участията му били намалели, а за проектите си нямал финансиране - всеизвестен факт е, че певецът окончателно скъса с „Вирджиния рекърдс”.

Според запознати идеята била изпънителят на „Българи” да се докаже, а ако това не се случи, всяка седмица специален гост в сутрешното предаване ще бъде човек от сферата на изкуството.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени