Ави Бенеди продуцира ангелогласната Бояна Карпатова (ВИДЕО)

08 Март 2022, 14:36


Музикална компания EMG MUSIC,чийто продуцент е Ави Бенеди, продуцира клипа към песента "Молитва" създаден от режисьор и съпруг на певицата Бояна Карпатова - Петър Москов.

 

Песента е заимствана от израелските композитор Шмуел Елбас и текст Йоси Гиспан. Българският текст е на Явор Кирин и аранжимент Ави Бенеди. Премиера на песента бе представена в канала на EMG MUSIK, а пред публика – предстои.

Едновременно с музиката, която прави Ави Бенеди се е заел и с нелеката задача да открива талантливи млади хора, да ги продуцира и подготви за голямата сцена в музикалната компания EMG MUSIK и Бояна е част от този проект.

„Преди една година започнахме подготовка с екипа. На мен това ми е първа песен, досега съм изпълнявала кавъри. Това е първия ми самостоятелен проект, при която някой прави текст и аранжимент специално за мен. Пандемията ни дойде като творческо вдъхновение, имах потребност да направя нещо такова. В днешно време света взе да се отдалечава и с Петър (съпруг на певицата) искахме да направим нещо, което да сближи хората, да внесе надежда и вяра в живота им. Това беше идеята за създаването на песента“, разкрива изпълнителката.

Тя допълва, че е изключително доволна от крайния резултат. „Молитва“ събира хиляди лайкове в музикалните канали, където се върти.

„Звънят хора, които ме поздравяват през сълзи на очи и ми споделят за емоциите, които песента е породила у тях. Това е един огромен подарък за мен. Затова ще продължавам да давам от таланта си , с който ме е благословил Господ“, казва Бояна.
Бояна Карпатова е родена е в гр.Гоце Делчев. Завършва Средно-специално образование, в гр.Димитровград, в училище за

искуства с профил “Естрадно пеене”.  Малко след завършване на средното си образование, заминава да пее в чужбина: /Мароко и Норвегия- на кораби и на суша/. След около 3 годишно отсъствие от България, се завръща отново в родината си, като целта и е да се развива и да популяризира музиката у нас.

От завръщането си в България, до сега, Бояна е разпозната на родната сцена и най-вече в своя роден край като” момичето с ангелският глас”.  През 2018г. решава да продължи своето музикално израстване и записва своето Висше образование, в класа на Орлин Горанов, със специалност “Изпълнителско Изкуство Pop&Jazz пеене”. Бояна е майка на едно дете,  съпругът й е виден хореограф и дългогодишен танцьор, на български народни танци- Петър Москов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени