Алекс Сърчаджиева с пиеса за живота си! (Подробности за биографичния спектакъл)

https://hotarena.net/az-jenata/aleks-sarchadjieva-s-piesa-za-jivota-si HotArena.net
Алекс Сърчаджиева с пиеса за живота си! (Подробности  за биографичния спектакъл)

В биографична пиеса, която разказва за най-трудните и хубави мигове през живота й ще играе Алекс Сьрчаджиева. Текстът е на Яна Борисова, а режисьор е Димитър Коцев-Шошо. В пиесата актрисата ще разкрива неказвани досега неща, които може да изненадат близките й, обяснява самата Алекс.

 

„Пиесата е готова, надявам се през май да има премиера“, казва Сьрчаджиева. 37-годишната дъщеря на Пепа Николова и Йосиф Сьрчаджиев среща случайно Шошо и Яна и като се заговорили, решили да направят пиеса за живота на актрисата. Действието ще се развива в телевизионно шоу, където се снима най-рейтинговото предаване с най-добрата водеща в ефира в лицето на актрисата Радена Вълканова.

 

Алекс ще е поканена за интервю в предаването. В спектакъла тя разказва не само за себе си, но и за родителите си, за кончината на любимия си Иван Ласкин, за живота си сега. „Работя, грижа се за 10-годишната София. Сами сме. Нямах време да изстрадам загубата на Иван, а много ми се искаше да се напия, да падам, да ставам, да ям, но нямах време да си позволя да съм сама“, тъжна е с днешна дата актрисата.

 

Красивата Алекс днес не обвинява никого за съдбата си, най-малкото Господ. „Когато майка ми си отиде от този свят, аз бях на 22 години. Тогава помня, че си скъсах кръстчето на врата от гняв, защото тя бе единствената ми опора. Сега, след смъртта на Иван не изпитах гняв. Тогава не вярвах в Господ, сега вярвам силно“, категорична е Сърчаджиева.

 

Месеци след кончината на любимия си Иван Алекс бе поканена на мотивационен семинар и въпреки страха и нежеланието й, защото не се чувствала подготвена, това й подействало терапевтично, разказва тя в нета. „Тогава реших, че ще е добре да направя нещо като разказ за живота си и така ако мога да съм полезна не само на себе си, но и на хората, защото много мъка съм изживяла, но и много любов, която искам да разкажа“, обобщава Алекс.

 

В момента актрисата работи по две нови представления, а под режисурата на Лили Абаджиева влезе блестящо в постановката „Всички освен мен“. „Иска ми се да успеем да направим премиера и с Ненчо Илчев под режисурата на Ивайло Христов на постановката „Догодина по същото време“, надява се Алекс Сърчаджиева.

5 Коментара

??

преди 3 години

Не я познавам,но от житейските изпити ,които е взела мисля,че е силна личност.НО. решението и да изиграе собствената си биография/колко богата може да е за 37год.?/ ме смути!!! Не мисля,че с това комерсиално изпълнение ще спечели повече от цената на това,което ще загуби!!! Ще се наложи да разказва за хора без да знае за черната и бяла страна на отношенията им/визирам родителите и/ Ще трябва да говори за мъжа си/Бог да го прости!/ ,за спомени красиви,светли ,но такива са само за нея и детето. Много хора не изпиват уважение към него.,а и към нея/не може всички да ни харесват/ Без лична реклама и комерсиални изпълнения също може да се живее !! Много хора и с по-тежки съдби се справят !!!

Коментирай

--

преди 3 години

Тя защо смята, че е много важна личност?

Коментирай

с уважение към мнението ви , но този път аз няма да се съглася...

преди 3 години

възрастта е без значение ......познавам много по-мъдри хора на 38г от видни идиоти над 50г и нагоре...... още повече, че не е дори представено за да го съдим... Аз харесвам Александра,за разлика от много други редовно натрапвани бездарни същества! Не вярвям да търси изгода или рекламата от собствената си трагедия....а може би това е за нея затворянето на страницата на тази неволя , за да продължи .......Не бива да съдим някой, освен ако не сме в неговата роля в живота!

Коментирай

До "С уважение към мнението ви....." от ??

преди 3 години

Благодаря,че отговорихте на коментара ми. Благодаря,че имате различно мнение от моето,което покрива една друга част от мой размисли за това ,че годините живот не определят колко си мъдър. Не осъждам никой ,никога/ който ме познава знае това/. Алекс е силна,борбена/не веднъж съм го казвала в коментар/.но и много уязвима от преживяното,от предателства и "жълтини" .Много хора около нея/екипа/ ще спечели ,но тя едва ли??? Ще има много хора,които след премиерата ще я наранят повече.Дано аз да греша!!! Със здраве!!

Коментирай

ами,

преди 3 години

Биографията и е обществена"тайна".Тази жена е зациклила на едно място и не може/или не иска/да продължи напред. Ако не за себе си ,може да продължи заради детето си,защото тази вечна драма ще бележи живота му отрицателно. Драми има в живота на всеки човек.Тя е по-различна само защото е дете на родители артисти, с нищо друго.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.