Бербо и Елена ще имат и трето дете!

Щастливите родители Димитър Бербатов и Елена желаят да имат и трето дете. И се надяват то да е от мъжки пол, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/berbo-i-elena-shte-imat-i-treto-dete HotArena.net
Бербо и Елена ще имат и трето дете!

Щастливите родители Димитър Бербатов и Елена желаят да имат и трето дете. И се надяват то да е от мъжки пол, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Щастливите родители Димитър Бербатов и Елена желаят да имат и трето дете. И се надяват то да е от мъжки пол, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Бербо твърдо е решил да остави след себе си мъжки наследник. Затова двамата с половинката си са решили на всяка цена да си направят момче.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Митко вече е баща на две дъщери &ndash; Деа, която е на три години и половина, и Елиа, която е само на шест месеца. И сега се готви за син.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Говорили са с лекари. Докторите са категорични, че Елена може да си позволи да роди още веднъж&rdquo;, разказват близки на семейството. &bdquo;Тя е на 35 години, но според медиците няма пречка пак да забременее&rdquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Семейството вече е в България и се радва на заслужена почивка. А през следващата седмица заминават на морето, където ще отмарят през лятото.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Не е тайна, че Бербатов има огромен апартамент в Слънчев бряг и всяко лята отсяда там за семейната почивка. Вероятно футболистът ще релаксира до средата на месец юли, когато ще стане ясно дали ще остане във &bdquo;Фулъм&rdquo; и за следващия сезон, пише &bdquo;Шоу&rdquo;.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.