Честито! Муки каза „Да”!

https://hotarena.net/az-jenata/chestito-muki-kaza-da HotArena.net
Честито! Муки каза „Да”!

Горчиво! Дъщерята на Стоянка Мутафова вдига сватба. Чаровната Мария Грубешлиева ще каже „Да” съвсем скоро на съученика си Георги Петров, научи HotArena.


„Казах „Да” на Гошо, познаваме се от детинство! Мисля, че най-сетне Стоянка ще се успокои от оня свят–няма да остарея сама, човекът е добър, заслужава да се свържа с него. Ще се оженим, като свърши карантината”, казва още Муки.

Нейният избраник е синът на актьорите от близкото минало Райна Петрова и Борис Петров, с които се познава от години. „В този тежък момент той много ми помага. Идва, чуваме се по телефона, пазарува ми, защото аз все пак съм в рисковата група и много се пазя.

Трудно ми е не само защото нямам превоз, самотата също може да е потискаща.

Освен това никой друг, освен него не ми помага само той”, споделя още Муки.

През годините двамата много са си помагали, но дъщерята на Стоянка Мутафова съвсем отскоро погледнала на него с други очи.
Бъдещият съпруг на Муки–Георги Петров е син на известните актьори Борис и Райна Петрови.

Когато преди шест години починала майката на Гошо, Муки първа му се притекла на помощ, за да го утеши.

Когато Стоянка си отиде, той също постоянно я питал от какво има нужда и дали иска да дойде да го види.

Приживе самата Стоянка Мутафова сподели пред „България днес”, че ако трябва да избира мъж за дъщеря си, това ще бъде именно Гошо, който е на една възраст като Муки и двамата много се разбират от детинство.

Като деца родителите им дори искали да ги оженят на шега, а днес това се случва. Двамата се надяват скоро да си кажат „Да”.

Мария има първи брак с грък, а двамата допреди пет години нямаха и официален развод, но са разделени повече от 40 години.

„Доскоро се чувахме постоянно с Никос. Но заради неговото наследство решихме, че е по-добре да сложим край на този необичаен брак”, каза още Муки, която все пак уточни, че бракът й е бил по любов, а не за пари, пише „България днес”.

Двамата се разделят, тъй като Муки не може да стои далеч от майка си. „Не издържах и казах на Никос — искам да се прибирам. Той обаче имаше силен бизнес в страната си и не пожела да дойде с мен тук у нас. И до там беше моят брак”, казва още Муки.

Преди него Мария се влюбва в куп известни личности–Еди Казасян, Иван Славков, Сашо Балкански. С него живее заедно повече от 14 години, но голямата разлика в годините им я кара да се раздели с него.

Преди година Мария имаше връзка и със съученика си Павлин Руменов. Двамата се разбират перфектно, но фактът, че той прекарва по-голяма част от годината при дъщеря си в САЩ, ги отдалечава.

С днешна дата актрисата се надява, че новата й връзка ще завърши успешно. „Защото като че ли в тези моменти на уединение разбираме колко е важно да бъдеш обичан и да те обичат.

В крайна сметка не живеем ли всички за любовта?”, пита Муки.
 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.