Цветанка Ризова: Синът ми не е хрантутник!

https://hotarena.net/az-jenata/cvetanka-rizova-sinat-mi-ne-e-hrantutnik HotArena.net
Цветанка Ризова: Синът ми не е хрантутник!

Синът ми не е хрантутник, момчето ми се труди още от ученическите години и сам се издържа, категорична е водещата Цветанка Ризова, пише Ретро. Тя е гневна по повод коментари, че милионерският наследник няма и един работен ден в живота си.

Синът на Цветанка и бившия ѝ съпруг Анатоли Георгиев – Георги, е възпитаник на Американския колеж в София, а после бе студент в реномиран ВУЗ в Англия. След дипломирането често бе засичан в София, включително заедно с майка си, на разходки в центъра на столицата или из големите молове, но престоят му у нас бил за кратко. Не е ясно с какво точно се занимава Георги в Щатите, макар баща му да е заможен бизнесмен, но майка му твърди, че още от тийнеджърските си години младежът не е спирал да работи.

„Не мога да подмина с насмешка твърденията, че синът ми си живее безгрижно и не работи. Защото, докато беше студент, работеше всяко лято и нямаше нито един ден без ангажимент. Работи без прекъсване и се издържа абсолютно сам“, хвали детето си Ризова.

Водещата отдавна е в отбора на разведените, след като прекрати 20-годишния си брак с бащата на сина си. От 2 години насам е щастливо обвързана със столичния адвокат Красимир Недев. Двамата живеят на семейни начала.       

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.