Дария Симеонова дарява децата (Снимки)

https://hotarena.net/az-jenata/dariia-simeonova-dariava-decata HotArena.net
Дария Симеонова дарява децата (Снимки)

С любов към децата в Широка лъка Дария Симеонова участва в дарителска кампания.

Заедно с екипа на филма \"Майка\" актрисата замина за родопското село, където е снимана част от лентата. Дария посети децата, снимани във филма, заедно с режисьорката Зорница София. Те карат на бедните дечица багажници, пълни с играчки, дрехи и храна.

\"Срещнахме се отново най-малките артисти от филма \"Майка\". Да, занесохме и даренията от екипа. 30-ина чували и кашони, които едва се събраха в буса и джипа, натоварени до козирката, какъв филмов екип имахме само, респект, колеги!\", написа Зорница София в емоционален пост, придружен със снимки на дечицата.

 

\"Децата

Децата се радват на Дария и колегите й

 

Дария, която има главна роля в лентата, снимана в Широка лъка и Кения, също сподели кадри от емоционалната среща с невръстните си колеги.

\"Най-голямата радост за децата беше срещата им с нас\", коментира лаконично посещението си Дария.

Зорница София разказа, че чувствата, а не самите дарения са водещи по време на посещението на екипа в Широка лъка.

\"Не материята доминираше вчерашния ден. А времето. Това, което три актриси и трима души екип им посветиха този следобед. В игри и песни. Те бяха изненадани. Да, обещавахме им да се върнем. Но това, че го направихме, мисля, обърна нещо в светогледа им. \"Значи и ние сме станали артисти!\", каза Бечо, едно от големите момчета, цар на барабаните. Да, артисти сте, деца. Дай Боже, да бъдете артисти или такива, каквито си пожелаете! Ценим ви, обичаме ви и пак ще се връщаме!\", сподели режисьорката.

 

\"Зорница

Зорница София и екипът носят дрехи, играчки и храна на бедните деца

 Работата по най-новия филм на режисьорката Зорница София Попганчева \"Майка\" я отвежда в далечна Кения. Преди да замине за екзотичната дестинация, тя работи с децата от Родопите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.