Джулиана Гани всяка неделя на черква с детето

https://hotarena.net/az-jenata/djuliana-gani-vsiaka-nedelia-na-cherkva-s-deteto HotArena.net
Джулиана Гани всяка неделя на черква с детето

Духовно възпитава сина си Давид моделката Джулиана Гани.

 

„Вие кога за пръв път заведохте мъничето си на манастир? Ние водим Давид всяка неделя, откакто се е родил. Вярвам, че детето се възпитава и се учи на навици, докато е малко. Ние сме неговият пример и сме длъжни той да е добър\", казва тя.

 

„Браво!“, „Прекрасни сте“, „Продължавайте така“, поздравяват я приятели в мрежата, пише „България Днес“.

7 Коментара

??

преди 3 години

Джулката не може да разбере ,че с посещения на църкви и манастири духовен човек не можеш да станеш. Духовността е състояние на единство между дух ,душа и тяло. Това единство е трудно постижимо за един човешки живот. Малко са избраните,които са тук на земята за да са наши учители в стремежа ни да вървим към духовното. Хубаво е ,че заедно с детето посещава храма ,но поведението ни ,начина ни живот и човешките ни принципи и разбирания за красота и чистота в отношенията са нещата,които възпитават децата. Всичко ,което Джулката прави е туристическа обиколка.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Милото детенце с това пластмасово плашило за майка.Пример му била-хаха.Като поотрасне и види всичко за нея в интернет и започнат да му се подиграват децата,тогава ще разбере истината за себе си.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Джулка може да влиза в църква само Екзорсизъм да ѝ правят.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Е как да разбере като е с празно междуушие? Тя ако можеше да разбира нямаше да се доведе с пластики до карикатура на жена.

Коментирай

Силвана

преди 3 години

С минало, като нейното... колкото и да ходи по черкви и манастири не знам дали ще я опростят някога :))) Горкото дете, майка му само се чуди на кого да го метне, че да ходи и да се чекне по фотосесии.

Коментирай

Дядо Боже , възмутен.....

преди 3 години

Джулке аз кога те правих, ти беше човешко подобие......сега си извънземен ГМО хибрид ! И да се каеш , късно е чадо ......и да живееш в църква, все тая!

Коментирай

ми,

преди 3 години

И Бог създаде жената ,а Джулка Фасулка я окепази.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.