Емануела се фука: Имам 70 чифта тигрови гащи

Фолк дивата Емануела се похвали, че фенка на бельо с тигрови окраски. И че в гардероба си къта повече от 70 чифта, разбра HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/emanuela-se-fuka-imam-70-chifta-tigrovi-gashti HotArena.net
Емануела се фука: Имам 70 чифта тигрови гащи

Фолк дивата Емануела се похвали, че фенка на бельо с тигрови окраски. И че в гардероба си къта повече от 70 чифта, разбра HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Фолк дивата Емануела се похвали, че фенка на бельо с тигрови окраски. И че в гардероба си къта повече от 70 чифта, разбра HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Нейни фенове коментират, че страстта й към тигровите шарки &nbsp;е в унисон с характера на певицата. Тя непрекъснато сюрпризира обществото със скандални и невъздържани изказвания.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Колекцията й от предпочитаното бельо включва прашки, боксерки и бикини, решени в кафеникаво &ndash; черни нюанси. Голяма част от нея е поръчана по интернет, тъй като Емануела няма време да обикаля по магазините в търсене на бельо.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Запознати с интимните наклонности на чалгаджийката издават, че двамата със съпруга й Никола си имат ритуал. Всеки скандал между двамата се прекратява с помирителен секс, започващ със страстно разкъсване на тигровото бельо, пише &bdquo;Уикенд&rdquo;.</span></p>

3 Коментара

Кур до колене

преди 11 години

Похвали се, ако имаш 70 тигъра да те чешат без гащи.

Коментирай

hjhjklkl

преди 11 години

И всичките и 70 чифта ли са с бяло течение ? Тая е една мърла миризлива !!

Коментирай

аз

преди 11 години

брово така трябва да е при всяка себеуважаваща се чалга проститутка.Тигрови гащи,жартиери и т.н.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.