Ето кой е мъжът до Муки

https://hotarena.net/az-jenata/eto-koy-e-mazhat-do-muki HotArena.net
Ето кой е мъжът до Муки

Дъщерята на великата Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева - Муки, разкри кой е най-близкият мъж до нея. През годините тя е имала връзки със заможни и успешни господа, сред които бившият й съпруг Никос Митропулос и скулпторът Сашо Балкански, но най-близък до Муки се оказа мениджърът на покойната Стоянка Мутафова - Евгени Боянов, пише Ретро.

Евгени и Мария от години имат топли приятелски отношения, които запазват и след смъртта на легендарната актриса. Мутафова почина на 6-ти декември 2019 г. на 97-годишна възраст. Приживе освен дъщеря й до нея неотлъчно бил мениджърът й Боянов, когото актрисата обичала като свой внук. През последните години от живота й той и Муки поели всички грижи за нея.

„Пет години след смъртта си Стоянка продължава да присъства много ярко в ежедневието ми. Не спират да ми се обаждат нейни близки и далечни приятели, да говорят за нея, което е прекрасно. С дъщеря й Мария Грубешлиева си останахме много близки. Дори имам усещането, че Стоянка е жива - физически й тяло не е сред нас, но тя сякаш е тук. Стоянка беляза живота ми по много красив и вълнуващ начин и до моя последен дъх ще я помня с любов, признание и благодарност, сподели Евгени.

Той разказа, че Муки имала и други приятели, но след смъртта на майка й той й останал наи-близък. Ние работихме заедно и бяхме почти непрекъснато в контакт. Имаше дни в които съм стоял повече у тях или с тях отколкото в моя дом. Безценни моменти, за които съм щастлив, че са ми се случили“, сподели Боянов и допълни:

Загубата на Стоянка бе голям удар за Мария. Но се справи. Като човек, който познава добре Муки, смея да твърдя, че тя прие много достойно и философски нещата, а аз винаги ще бъда до нея.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.