Фолкпевицата Лорена мята шотове в разкрачена поза

https://hotarena.net/az-jenata/folkpevicata-lorena-myata-shotove-v-razkrachena-poza HotArena.net
Фолкпевицата Лорена мята шотове в разкрачена поза

Фолкпевица мята шотове в чалкотека, пише България Днес. Изпълнителката Лорена разчупи участието си в нощно заведение, като смело влезе в ролята на барман и наливаше алкохол в малки чашки.

Без грам свян чалгаджийката се качва върху бара, разчеква палаво крака и аха бельото й да се види. Докато бесни попфолк ритми гърмят в дискотеката, Лорена пълни чашките, но и разлива част от огнената вода, която отива зян. Лора Митева, както е истинското име на изпълнителката, е поредната чалга певица, която вкарва шотовете с алкохол в шоу програмата си пред разгорещените фенове.

Преди седмица фолкпевицата ДесиСлава беше изловена да пие по време на участие. Чалга дивата е хваната с шот с напитка по време на нейна скорошна изява в дискотека в Студентски, град в столицата. В малката чаша има прозрачна течност, но нейни фенове коментират, че едва ли става въпрос за вода, а по-вероятно е чашата да е пълна с високоградусово питие.

С пийването на шотове ДесиСлава и Лорена тръгват по стъпките на колежката си Галена, която не веднъж е обръщала питието, докато се изявява с микрофона. Но докато ДесиСлава едва сега прохожда в шотовете, то Галена е абсолютна майсторка, тъй като не използва ръце и обръща чашите само с уста. И поставя в шах дори и най-големите пиячи, тъй като изпива напитките на екс.

Изпълнението на Лорена се приема с одобрение от чалга почитателите, които се надпреварват да пийнат от шотовете, но и да зърнат какво се крие под късата й пола.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.