Грахич гадже с Борис Солтарийски

Нова любовна двойка се роди в шоуто на Слави. От няколко месеца Цветелина Грахич и Борис Солтарийски са заедно, дочу HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/grahich-gadje-s-boris-soltariiski HotArena.net
Грахич гадже с Борис Солтарийски

Нова любовна двойка се роди в шоуто на Слави. От няколко месеца Цветелина Грахич и Борис Солтарийски са заедно, дочу HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Нова любовна двойка се роди в шоуто на Слави. От няколко месеца Цветелина Грахич и Борис Солтарийски са заедно, дочу HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Въпреки че на вокалистката на Слави й се носи славата на мъжемелачка истината се оказа доста по-различна. Докато пресата й приписваше връзки с Годжи и Гъмзата, чаровницата открадна сърцето на Борис Солтарийски.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Искрите помежду им прехвърчат месеци наред, а двамата са направо неразделни. По време на репетиции Грахич е плътно до Борис, а също така и по участия.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Двамата били щракнати дори да се гушкат на концерта на Бон Джоуви в София. В екипа на шоуто разказват, че именно Цветелина е успяла да излекува разбитото сърце на певеца.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Не е тайна, че преди години балерината Мартина го съсипа като го заряза заради Слави. Отношенията помежду им бяха изключително сериозни, преди Дългия да започне да я ухажва.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">В крайна сметка до драми не се стигна, но Солтарийски дълго време тешеше мъката си с различни фенки. Докато накрая се кротна в обятията на Грахич, пише &bdquo;България днес&ldquo;.</span></p>

2 Коментара

xo xo xo

преди 11 години

Браво бе как ги разбирате тези работи.

Коментирай

121

преди 11 години

От пресата,бе!Не си ли личи,че \"висим\" тука.Я какъв въпрос си отправил/ла!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.